Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 12:00 Program complet

Atelier, curs

Academia Heidi

Academia Heidi

50 lei de familie

0720470132

Imbunatățește Sesizează

1241 0

Prezentare

Pregătirea manuală a pâinii în casă este o modalitate distractivă de petrecere a timpului împreună cu copilul, ce are beneficii atât asupra relației părinte – copil, cât și asupra calității alimentației, îmbinând utilul cu plăcutul, joaca cu învățatul.

Noi venim cu demonstrarea procedeului de lucru, indicațiile necesare și materia primă. Împreună vom pregăti aluatul și îl vom așeza în forme. După terminarea atelierului, aluatul va fi copt acasă, parfumându-vă locuința cu un miros plăcut de pâine proaspătă.

Voi veniți cu bucuria de a participa, împreună, la un experiment ce vă aduce aromă, implicare, tactil, olfactiv și multe alte surprize.

Trainerul atelierului, Mihaela Gotea, este cadru didactic cu experiență în învațământul preuniversitar (primar, gimnazial, liceal) și universitar, mamă a unui băiețel de 5 ani.

Avem 8 locuri disponibile pentru 8 adulţi şi 8 copii (vârsta de peste 4 ani) şi investiţia familiei e în valoare de 50 ron.

Mai multe detalii şi înscrieri: http://www.academiaheidi.ro/ateliere-pentru-familie/atelierul-de-facut-paine/


Etichete:

educatie , curs , Academia Heidi , familie

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe