Adaugă
Publicitate

Prezentare

Va invităm să descoperiți arta modelajului în lut având ca pretext elemente și simboluri caracteristice sărbătorii de Paști. Veți experimenta diferite tehnici de prelucrare a lutului, bucurându-vă de atingerea unui material natural, într- un parcurs relaxant cu valențe benefice.

Lucrările realizate vor avea nevoie de o perioada de o săptămână pentru a fi uscate și apoi arse în cuptorul pentru ceramică, devenind obiecte decorative ce vor personaliza spațiul casei dumneavoastră.

Atelierul se adresează adulților și copiilor peste 10 ani deopotrivă. Poate fi prilej de a petrece timp împreună, în familie.

Atelierul este susţinut de artiștii vizuali Victoria Ţăroi, Ioan Aron Taroi membri ai Asociaţiei Culturale Artessentia. Evenimentul face parte din seria atelierelor de arte și meșteșuguri uitate specifice zonei, în spiritul sărbătorii de Paști, incluse in programul Festivalului Gloria Domini.

Taxa participare: 60 lei - Sunt incluse materialele și uneltele necesare, precum și arderea obiectelor.

Pentru înscrieri, va rugăm să transmiteţi un mesaj de confirmare fermă cu titlul "Înscriere atelier ceramică", pe email , care să conţînă şi datele dumneavoastră de contact

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala Artessentia

Brașov, str. Ceahlau, nr. 2


Contactează realizatorul articolului

Alexandra-Liana Stanescu

0762633745

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe