Adaugă
Publicitate

Prezentare

În luna iubirii, imediat după Dragobete, vă invit la o călătorie creativă în doi prin intermediul artterapiei.

Artterapia pentru cupluri oferă posibilitatea comunicării dincolo de limbaj. Procesul creaţiei şi creaţia în sine devin instrumente de care ne folosim pentru a înţelege mai bine relaţiile interpersonale, dar, în acelaşi timp, ne oferă oportunitatea de creştere şi schimbare acolo unde se doreşte acest lucru.

Creând artă împreună, vă veţi putea înţelege într-un mod diferit de până acum şi veţi avea ocazia să vedeţi din altă perspectivă rolurile şi dinamica din cuplu. Exerciţiile de artterapie sunt concepute în aşa fel încât să vă ofere posibilitatea de a vă folosi emisfera dreaptă a creierului, explorând astfel alte modalităţi de comunicare şi creând noi căi de legătură.

La acest atelier ne vom folosi de tehnici de desen, pictură, colaj pentru a explora felul în care ne vedem şi funcţionăm în cuplu, dar şi cum suntem percepuţi de partener, care ne sunt aspiraţiile, dacă sunt sau nu comune amândurora şi ce schimbări ne dorim.

Durata atelierului: aproximativ 3 ore

Cea care vă va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Locurile se rezervă doar prin confirmare pe email sau la telefon 0368.461958.

Contact

Organizator:

Centru de dezvoltare personală şi terapii complementare

Brașov, str. Avram Iancu, nr. 76

0368461958


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Avram Iancu, nr. 76

0368461958

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe