Adaugă
Publicitate

intre 18:30 si 20:30 Program complet

Atelier, curs

Ceai et caetera

incubator107 Brașov

Sugerăm o donație de 10 lei

0732161728

Imbunatățește Sesizează

1455 0

Prezentare

Ce?
Acum doi ani, am început la incubator107 seria Atelierelor de Optimism. M-a prins atât de mult încât a devenit jobul meu.
Vorbeam despre cum să fii fericit făcând ceea ce-ţi place. Deşi asta făcusem toată viaţa, acum parcă devenise obligatoriu.
Şi aşa au început challenge-urile: dacă totul e posibil, hai să facem totul. Să mai tai din lista lucrurilor de făcut în viaţă. Să nu rămână pentru mai încolo.

Toată viaţa mi-am dorit să fac o carte. Nu neaparat să scriu una, cât să o FAC. Să o construiesc de la zero. Am auzit în jurul meu numai cum nu se poate trăi din asta şi că ce rost mai are să faci o carte în plin avânt al erei digitale, că lumea nu mai citeşte, că... etc, etc.

M-am hotărât să verific pe pielea mea dacă aşa stau lucrurile şi m-am apucat să-mi urmez visul şi să fac o carte.

Vă propun aşadar un experiment practic: să urmărim împreună timp de o lună naşterea şi evoluţia unei cărţi privită ca un start-up. Am planificat aceste întâlniri odată cu lansarea proiectului în aşa fel încât onor auditoriul să poată vedea live cum punem în practică ceea ce gândim şi, mai ales, cu ce rezultate.

Vom diseca acest proces în cele mai mici amănunte, pornind de la concept, punerea lui în practică, finanţare, comunicare, procese tehnice... şi tot ce ţine de viaţa unei cărţi de la idee şi până la consumarea ei efectivă ca obiect.

Ca să îţi stârnesc puţin curiozitatea, îţi spun şi cum se numeşte cartea: „Manual de Pauză. O carte despre cum să nu faci nimic, dar să iasă maxim.” Ediţie bibliofilă.

Nu știu dacă va fi un succes sau nu, dar asta vom afla împreună. Ceea ce promit este că voi împărtăși cu tine toate cunoștințele mele despre care sunt pașii pentru a publica și nu o să te plictisești. Luăm cartea mea ca exemplu și urmărim live parcursul ei spre public.

Cu cine?
Mă numesc Tudor Mureşanu, am 39 de ani şi toată viaţa am făcut ce-am vrut. Sunt convins că totul e posibil şi depinde doar de mine să se împlinească.

Până la vârsta asta, mi-am îndeplinit toate visurile de carieră: mi-am dorit pe rând sau în paralel să fiu punker, profesor, ziarist, editor, reporter, ospătar, DJ, PR, manager, agricultor, fotograf, vânzător, bucătar şi lista poate continua la nesfârşit.

Când n-am găsit o meserie care să mă atragă, mi-am inventat singur. Anul trecut eram lector în optimism. Acum sunt trainer de pauză.

Şi fac o carte...https://www.facebook.com/manualuldepauza

Cu ce?
Veniţi cu întrebări :)
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.
Înscrierile la acest atelier se fac online, accesând: http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/991.


Etichete:

Divertisment , atelier , ceainarie , Ceai et caetera , incubator107

Contact

Organizator:

incubator107 Brașov

Brasov, str. Latină, nr. 15 ( Ceai et caetera )

0732161729


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 6134

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe