Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ateliere noi de artterapie special concepute pentru relaxare şi păstrarea sau dobândirea echilibrului emoţional, un prilej de a te conecta cu tine însuţi.

Îţi propun un loc şi un timp pentru tine, în care să te simţi în siguranţă, acceptat, nejudecat, înţeles, ascultat, un loc în care să înveţi să te preţuieşti mai mult, să ai grijă de tine, să îţi descoperi creativitatea, să socializezi, să te descarci după zile grele sau după evenimente mai dificil de trecut.

Vom face asta prin desen, pictură, colaj, modelaj în lut, meditaţii şi alte tehnici.

De reţinut că NU trebuie să ai talent la desen ca să participi la şedinţele de artterapie. Acesta nu este un curs de artă.

Nu trebuie să aduci nimic, vei găsi suficiente materiale aici.

Funcţia primară a artei, recunoscută ca atare încă din Antichitatea greacă este cea de a exterioriza, de a descarca emoţiile refulate, purificându-le prin expresia artistică. Uneori, este suficient doar să participi la actul creator, fără a mai căuta întelesuri şi constientizări, aceasta fiind puterea extraordinară a artei. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, la atelierele noastre, fiecare reuşeşte să depăşească metafora, să treacă de la simbol la viaţa reală, să facă analogii şi să (se) înteleagă mai bine, privind dintr-o altă perspectivă şi găsindu-şi alte modalităţi de abordare a problemelor din viaţa de zi cu zi.

Unde? Strada Avram Iancu nr. 76

Când?Joia de la ora18.30.

Durata atelierului: aproimativ două ore.

Frecvenţa: o dată la două săptămâni

Cost: 50 de lei/ atelier (40 dacă se achită minimum două luni în avans)

Cea care te va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Pentru a vă rezerva locul, înscrierile trebuie confirmate menţionând numele, vârsta şi un număr de telefon pe email , prin mesaj privat pe Facebook sau la telefon 0721439717.

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe