Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cursul de autocunoaştere şi dezvoltare personală pentru copii cu vârsta între 13 şi 15 ani are loc de doua ori pe lună, miercurea de la ora 12 pe perioada vacanţei.

Grupurile de autocunoaştere sunt o ocazie pentru adolescenţi de a interacţiona, de a se simţi înţeleşi şi acceptaţi şi de a-şi descoperi calităţile.

Prin folosirea metaforei şi a simbolurilor, artterapia le oferă adolescenţilor un cadru în care se simt în siguranţă să-şi exprime emoţiile şi gândurile. În grup, experienţele lor se întâlnesc cu ale altora, acest lucru ajutându-i să inţeleagă că nu sunt singurii care experimentează aceste trăiri.

Prin desen, pictură, colaj sau modelaj, adolescenţii se reprezintă în lucrarile lor, ceea ce le oferă un suport vizual a ceea ce sunt ei în interior, acest lucru înlesnindu-le inţelegerea şi acceptarea propiei persoane, explorarea potenţialului lor care de cele mai multe ori este nedescoperit, dar şi întelegerea celorlalţi şi stabilirea unor relaţii sănătoase cu cei din jur.

NU este necesar talentul la desen pentru a participa la atelierele de artterapie. Acesta nu este un curs de pictură, ci unul de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Frecvenţa: de doua ori pe lună ( miercurea de la ora 12)

Costuri: 30 de lei/ atelier (25 de lei daca unul din părinţi participă constant la atelierele de artterapie pentru adulţi).

Locul desfăşurării: strada Avram Iancu nr. 76

Facilitator: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Înscrierile se fac de către părinţi, menţionând un număr de telefon, vârsta şi numele copilului prin mesaj privat pe Facebook, pe email sau la telefon 0721439717.

Contact

Organizatori:

Centru de dezvoltare personală şi terapii complementare

Brașov, str. Avram Iancu, nr. 76

0368461958


Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe