Adaugă
Publicitate

Prezentare

Stafeta ciclista Rotary ajunge la Brasov sambata, 22 august 2009, la jumatatea traseului ce va strabate tara, de la Jimbolia la Mangalia. La orele 11,00, delegatia pe biciclete formata din membri ai clubului Rotary Brasov si participanti la “Masa Critica” din Brasov vor prelua stafeta la intrarea in oras, de la biciclistii din Clubul Rotary Sfantu Gheorghe, impreuna cu care vor parcurge orasul pana in centru. Primirea oficiala va fi facuta de catre domnul George Scripcaru, primarul municipiului Brasov, pe pista pentru biciclete din fata Primariei, la orele 12,30. Ştafeta ciclistă Rotary este un proiect ecologic naţional organizat cu prijelul împlinirii a 80 de ani de la înfiintarea primului Club Rotary în Romania. Clubul Rotary Braşov reprezintă o componentă activă în viaţa comunităţii locale îndeplinind cu succes misiunea socială în care s-a angajat, de la înfiinţarea clubului în oraşul nostru. Prin implicarea membrilor săi în această acţiune cu caracter ecologic, clubul braşovean lansează o pledoarie pentru promovarea unei variante de transport ecologic, a respectului faţă de toate categoriile de participanţi la trafic, inclusiv a bicicliştilor, precum şi pentru susţinerea proiectelor de construire a pistelor de biciclete în centrele urbane. La ştafetă, membrilor clubului Rotary li s-au alăturat participanţi la “Masa Critică” din Braşov. “Masa Critică” este o plimbare în masă cu bicicletele, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe oraşe de pe glob, sub sloganul „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din trafic.” Primul eveniment de acest gen a avut loc în oraşul nostru în anul 2007. Ştafeta ciclistă Rotary este un proiect iniţiat de Clubul Rotary Timişoara. Ştafeta a debutat la Jimbolia in data de 2 mai 2009, când o delegaţie formată din 20 de tineri a parcurs o prima etapă a stafetei, între Jimbolia si Arad. Pe parcursul ştafetei participarea unor reprezentanţi ai comunitatii- parlamentari, membri ai administratiei locale - a confirmat, de altfel, deschiderea faţă de iniţiativa organizării Ştafetei cicliste. Ştafeta va fi dusă mai departe săptămâna viitoare, de către Clubul Rotary Braşov, la Buşteni.

Ştafeta ciclistă Rotary este un proiect ecologic naţional organizat cu prijelul împlinirii a 80 de ani de la înfiintarea primului Club Rotary în Romania. Clubul Rotary Braşov reprezintă o componentă activă în viaţa comunităţii locale îndeplinind cu succes misiunea socială în care s-a angajat, de la înfiinţarea clubului în oraşul nostru. Prin implicarea membrilor săi în această acţiune cu caracter ecologic, clubul braşovean lansează o pledoarie pentru promovarea unei variante de transport ecologic, a respectului faţă de toate categoriile de participanţi la trafic, inclusiv a bicicliştilor, precum şi pentru susţinerea proiectelor de construire a pistelor de biciclete în centrele urbane.

La ştafetă, membrilor clubului Rotary li s-au alăturat participanţi la “Masa Critică” din Braşov. “Masa Critică” este o plimbare în masă cu bicicletele, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe oraşe de pe glob, sub sloganul „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din trafic.” Primul eveniment de acest gen a avut loc în oraşul nostru în anul 2007.

Ştafeta ciclistă Rotary este un proiect iniţiat de Clubul Rotary Timişoara. Ştafeta a debutat la Jimbolia in data de 2 mai 2009, când o delegaţie formată din 20 de tineri a parcurs o prima etapă a stafetei, între Jimbolia si Arad. Pe parcursul ştafetei participarea unor reprezentanţi ai comunitatii- parlamentari, membri ai administratiei locale - a confirmat, de altfel, deschiderea faţă de iniţiativa organizării Ştafetei cicliste.

Ştafeta va fi dusă mai departe săptămâna viitoare, de către Clubul Rotary Braşov, la Buşteni.

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe