Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul „Sică Alexandrescu” vă invită la o nouă stagiune teatrală. Spectacole valoroase, genuri dramatice diferite, autori contemporani dar şi clasici, transpuneri regizorale de excepţie, recitaluri actoriceşti de clasă. Este ceea ce îşi propune trupa teatrului şi anul acesta, în aceeaşi intenţie a deschiderii spre adevărata cultură.

Stagiunea se deschide vineri, 10 septembrie, ora 19.00 cu cea mai recentă premieră:
Autostrada de Neil LaBute. Patru poveşti de viaţă, aparent simple, dar care dezvăluie, treptat, relaţiile pline de dramatism, traume, frustrări, crize morale, ascunse sub masca unor existenţe obişnuite. Abordarea stilistică a tânărului regizor Adrian Iclenzan a atras deja atenţia, spectacolul fiind selecţionat la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, ce va avea loc la sfârşit de septembrie.

În primul week-end al stagiunii, mai sunt programate spectacolele:

  • Sex, Drugs & Rock and Roll de Eric Bogosian - sâmbătă, 11 septembrie, ora 19.00
  • La Chunga de Mario Vargas Llosa - duminică, 12 septembrie, ora 19.00, montări care au primit deja aprecierea publicului braşovean.


Pe lângă premierele acestei stagiuni, pe care le vom anunţa la momentul respectiv, unul dintre evenimentele aşteptate de public este şi Festivalul de Dramaturgie Contemporană, care va începe, conform tradiţiei încetăţenite în ultimul timp, în a doua săptămână a lunii noiembrie. Ne propunem ca şi la această ediţie să oferim un regal al creaţiilor actoriceşti şi regizorale, construite pe texte care expun şi analizează problemele lumii contemporane.

Publicului obişnuit al teatrului, dar şi celor care vor să ni se alăture şi nu au făcut-o până acum, le spunem: „Bine aţi venit în noua stagiune teatrală!”.


Etichete:

cultura , teatru , Teatrul Sica Alexandrescu , Festival , spectacol , Teatrul Dramatic , piesa de teatru , stagiune , Festivalul de Dramaturgie Contemporana , premiera

Contact

Organizator:

Teatrul Sică Alexandrescu

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850


Loc de desfășurare:

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe