Adaugă
Publicitate

Prezentare

A patra batalie a cavalerilor teutoni –“ Turnirul Cetatilor” - se va purta la Cetatea Fagaras in 18-21 august 2011.

Va invitam sa participati la Conferinta de presa organizata in bastionul Pana unde va asteapta o expozitie de recuzita si o cina medievala, dar nu inainte de participa la deschiderea oficiala a festivalului care se va desfasura printr-o procesiune cavalerilor pedestrii si Calare, a domnitelor si a tuturor personajelor care vor participa la Evenimente. Dincolo de portile Cetatii care vor fi deschise printr-un ritual cavaleresc, vizitatorii vor fi intampinti de mesteri in arta prelucrarii sticlei, olari, un atelier de fierarie, sculptori in lemn, maestri calugari in pictura icoanelor, impletirea panusei si a margelelor, confectionarea dantelei, artizanat. Shwo-urile cu spade, sulite, luptele corp la corp, turnirul cu cai si spectacolele de noapte cu foc si dansul ielelor se vor desfasura in paralel cu programul de la scena unde vor fi prezenti artisti renumiti de muzica usoara si populara precum CARGO, MIRCEA BANICIU, GRUPUL ETNO, TRUVERII, SEMNAL M si multi altii, iar sambata de la ora 20:00, un super spectacol al Taietorilor de lemne de la TIMBERSPORTS care promit un show cum nu s-a mai vazut, deorece va fi interactiv si va implica si publicul. Fagarasenii si turistii prezenti in acest sfarsit de saptamana la Fagaras vor avea parte de specialitati culinare - tepelus, burta dragonului - carnatul cavalerului medieval, dar si turata dulce, ciocolata de casa, siropuri naturale, etc.

  • program-turnirul-cetatilor-fagaras-2011

Pentru cei mici loc de joaca – “gradinita medievala”- unde primesc costume medievale iar 5 entertaineri specializati, trupa Show-Time, au pregatit pentru ei multe jocuri si premii.

Toate acestea in a treia editie a festivalului autentic medieval “Turnirul Cetatilot” in cinstea celor 800 de ani de la poposirea cavalerilor teutoni pe meleagurile Transilvanene. Un eveniment istoric care nu trebuie ratat!


Etichete:

cultura , Divertisment , Festival , istorie , Consiliul Judetean , Cetatea Fagaras , DWK , Clubul Economic German , Turnirul Cetatilor , Fagaras , festival medieval

Contact

Organizatori:

Consiliul Judetean

B-dul Eroilor nr. 5 cam. 10, cod postal 500007

0268 410.777 int. 198


Clubul Economic German - DWK

Str. Republicii nr. 53, Brasov, cod postal 500107

0268416107, 0728484484,


Loc de desfășurare:

str. Piata Mihai Viteazu, nr. 1, Fagaras, cod postal 505200, Brasov

0268211862

Urmează în Braşov 5531

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe