Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 18:00 Program complet

Festival & Târg

Braşov Business Park

Kron-Tour Expo

10 lei

0753014570

Imbunatățește Sesizează

10356 0

Prezentare

Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions, divizia specializata in organizarea de evenimente a Kron-Tour Lufthansa City Center va invita la targul de vinuri “TRANSYLVANIA WINE FAIR” (TWF) ce va avea loc in perioada 18-20 octombrie 2013 la Brasov in locatia Brasov Business Park.

Selgros Cash & Carry, unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc, s-a alaturat acestui eveniment in calitate de Partener oficial.
Aflat la o prima editie, “Transylvania Wine Fair” este cel mai complex eveniment din domeniu de pe piata brasoveana, reusind sa aduca laolalta unii dintre cei mai mari producatori si distribuitori de vinuri din Romania si nu numai! Consideram ca Brasovul merita cu adevarat un asemenea targ si speram ca publicul sa-l aprecieze la adevarata valoare.

La eveniment vor fi prezenti aproximativ 30 de expozanti ce vin in intampinarea vizitatorilor cu cele mai diversificate soiuri de vin dar si produse conexe, respectiv: producatori, importatori si distribuitori de vinuri, cafea si ciocolata, branzeturi, mezeluri, accesorii pentru vinuri, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor, etc. Nelipsite la acest eveniment vor fi revistele si bloggurile de specialitate.
Pe parcursul celor trei zile ale targului, vizitatorii vor putea sa deguste vinuri din cele mai alese, atat vinuri romanesti cat si de import, mezeluri, branzeturi, ciocolata si vor putea sa achizitioneze produsele preferate la cele mai bune oferte.
Deloc de neglijat este faptul ca in prima zi a targului vor fi organizate doua actiuni conexe, respectiv: o degustare dedicata profesionistilor (managerilor de hoteluri si restaurante din zona, somelieri, etc.) si un seminar pentru lucratorii din acest domeniu care doresc sa-si perfectioneze metodele de comunicare si promovare ale vinului.

Evenimentul va fi animat de o serie de activitati menite sa starneasa interesul vizitatorilor, activitati ce constau in:

  • demonstratii de arta culinara
  • expozitii foto, pictura
  • invitati speciali
  • concursuri cu premii (tombole)
  • lansari de carte

Va invitam asadar sa ne treceti pragul si sa degustati cele mai bune vinuri !

Programul targului:

  • 18 octombrie: intre orele 12-20
  • 19 octombrie: intre orele 10-20
  • 20 octombrie: intre orele 10-18

Etichete:

expozitie , targ , Brasov Business Park , Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions , Transylvania Wine Fair

Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 5644

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe