Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 18:00 Program complet

Festival & Târg

Braşov Business Park

Kron-Tour Expo

intrarea este libera

0753014570

Imbunatățește Sesizează

1304 0

Prezentare

Kron-Tour EXPO Fairs&Exhibitions are placerea sa va invite la cea de a VI-a editie a ”Transylvania Tourism Fair” (TTF) in perioada 29 – 31 martie 2013, in locatia Brasov Business Park. Ca si la editiile anterioare, Primaria Brasov este coorganizator al evenimentului. De asemenea, Dertour Romania este sponsor principal iar Austrian Airlines, Deutsche Lufthansa AG, Swiss International Air Lines, TESS sustin evenimentul in calitate de sponsori.

TTF, ca parte integranta a Calendarului Targurilor ANAT 2013, se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism, bancilor si societatilor de asigurari, companiilor aeriene, etc.
Pe parcursul evenimentului se vor organiza o serie de concursuri, mese rotunde / dezbateri pe teme de interes general, evenimente etc.


Etichete:

targ , turism , Transylvania Tourism Fair , Brasov Business Park

Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 5534

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe