Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 17:00 Program complet

Festival & Târg

Braşov Business Park

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1051 0

Prezentare

Patronatul A.N.A.T. va organiza, la Brasov, cea de a V-a editie a ”Transylvania Tourism Fair” (TTF) in perioada 30 martie - 1 aprilie 2012, in locatia Brasov Business Park.

Brasov Business Park a fost inaugurat ca centru expozitional in anul 2011, in luna mai cu TTF editia a IV-a. De atunci, in aceasta locatie au mai fost organizate inca 7 evenimente, numarul vizitatorilor fiind de peste 17000. Locatia este de acum de notorietate si va gazdui in prima parte a anului viitor inca 9 evenimente, care sunt deja contractate.

TTF, ca parte integranta a Calendarului Targurilor ANAT 2012, se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism, bancilor si societatilor de asigurari, companiilor aeriene, etc.Evenimentul va beneficia de o mediatizare corespunzatoare (presa scrisa si televiziune) iar pe parcursul acestuia se vor organiza o serie de concursuri, mese rotunde / dezbateri pe teme de interes general, evenimente etc.

Inscrierile pentru participare se deruleaza prin intermediul Regiunii Centru ANAT si a Contractantului General al Targului, firma Kron Tour.

Organizatori: ANAT si Primaria Brasov.


Etichete:

targ , Primaria Brasov , turism , hotel , Transylvania Tourism Fair , TTF , Brasov Business Park , ANAT , Kron-Tour , pensiune , agentie de turism

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe