Adaugă
Publicitate

Prezentare

Intre 28 si 29 aprilie 2012 sunteti asteptati din nou sa va faceti proviziile de alimente sanatoase de la Targul Slow Food “Roadele Pamantului”®, din Piata Sfatului. 40 de mici producatori din toata tara va asteapta la standuri cu o oferta bogata de produse alimentare, in intervalul orar 10.00-16.00.

De la targ puteti cumpara branzeturi din lapte de vaca, oaie sau de capra, mezeluri traditionale din Tara Barsei si Harghita, paine pe vatra cu secara sau cartofi, turta dulce, covrigi pe sfoara, produse apicole, pastrav afumat, braga, vin, palinca si multe altele.

Dupa cautari si selectii riguroase, organizatorii Targului Roadele Pamantului® descopera in fiecare luna mici producatori pe care merita sa ii cunoasteti. Astfel, noutatile editiei sunt mustarul de Tecuci, sucul 100% natural din mere de Voinesti, ceaiurile ecologice de la Bacau si prajiturile preparate in casa, de la Sibiu.
Profitati de prezenta la targ pentru a vizita standul organizatorilor, de unde puteti afla mai multe informatii despre miscarea Slow Food, iar daca sunteti mic producator, cum puteti deveni unul dintre expozantii acestui targ.
Targul Slow Food Roadele Pamantului® de la Brasov are loc in ultimul week-end al fiecarei luni calendaristice, in Piata Sfatului. Proiectul a demarat la Brasov, in primavara anului 2009, urmarind refacerea legaturii dintre consumator si micii producatori, educarea gustului si promovarea produselor locale, in detrimentul culturii fast food.

Informatii la nr. tel. Liana Stanescu 0762633745

Organizatori: Targul Slow Food „Roadele Pamantului”® este un proiect al Conviumului Slow Food Brasov si al Asociatiei Roadele Pamantului®, realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si cu sprijinul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a Judetului Brasov.


Etichete:

targ , traditie , Primaria Brasov , alimentatie , Piata Sfatului , asociatie , Slow Food , Roadele Pamantului , DSVSA , produse traditionale , Consiliul Local

Contact

Organizatori:


Asociatia Roadele Pamantului

Alexandru Ganea 0744 537780; Alexandru Stanescu 0762 633740


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 5603

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe