Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 16:00 Program complet

Festival

Braşov Business Park

Kron-Tour Expo

Intrarea este gratuita

Imbunatățește Sesizează

2987 3

Prezentare

Kron-Tour Expo Fairs&Exhibitions, va invita in perioada 9-12 octombrie 2014 la cea de-a VII-a editie a Targului Imobiliar Brasov (TIB) ce va avea loc la Brasov Business Park.

Ca si la editia anterioara, CUBO DESIGN - specialistul in amenajari interioare, sustine evenimentul in calitate de Partener Oficial iar PRIMARIA BRASOV a ramas in continuare partener fidel al Targului Imobiliar Brasov. Tot in calitate de Partener participa si RAIFFEISEN BANK, care va veni in intampinarea brasovenilor, cu solutii optime de finantare.

La manifestare vor participa cei mai mari si reprezentativi dezvoltatori imobiliari din Brasov, agentii imobiliare, banci care finanteaza proiecte imobiliare, precum si publicatii de specialitate.

Asadar, nu ezitati sa ne treceti pragul beneficiind de oferte speciale la apartamente, case si terenuri. Daca deja aveti o locuinta dar doriti sa amenajati/redecorati, la Targul Imobiliar Brasov veti gasi cele mai inspirate idei !

Programul targului:

  • 9-10 octombrie: 12-19
  • 11 octombrie: 11-18
  • 12 octombrie: 10-16

Etichete:

targ , Brasov Business Park , targ imobiliar

Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe