Adaugă
Publicitate

- intre 12:00 si 19:00 Program complet

Festival

Braşov Business Park

Kron-Tour Expo

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

2218 1

Prezentare

Va invitam in perioada 12-15 martie 2015 la cea de-a VIII-a editie a Targului Imobiliar Brasov (TIB) ce va avea loc la Brasov Business Park.

Ca si la editia anterioara, CUBO DESIGN - specialistul in amenajari interioare, sustine evenimentul in calitate de Partener Oficial iar PRIMARIA BRASOV a ramas in continuare partener fidel al Targului Imobiliar Brasov.

La manifestare vor participa cei mai mari si reprezentativi dezvoltatori imobiliari din Brasov, agentii imobiliare, firme de amenajari precum si publicatii de specialitate.

Printre cei 30 de expozanti se numara: ALPHAVILLE, APARTAMENTE SANPETRU, AVANTGARDEN 3, AVANTGARDEN TRACTORUL, BRASOV VILLAS, BARCELONA RESIDENCE, BRASOV BUSINESS PARK, COSMOPOLIT RESIDENCE, CUBO DESIGN, GREEN PARK VILLAS, HOUSE RESIDENCE, ICCO SYSTEMS, ISARAN RESIDENCE, LIZIERA BRASOV, MEZ & VAS IMOB, SANPETRU RESIDENCE, SCHILLER RESIDENCE, SUBCETATE APARTAMENTE, TOP CITY, TREPTE, URBAN INVEST, VIP IMOB.

Prezente la Targul Imobiliar Brasov sunt si firmele producatoare de mobila la comanda, PHOENIX ART SI CAESAR FURNITURE.

Ca in fiecare an, ne onoreaza cu prezenta, ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA, filiala Brasov-Covasna-Harghita si publicatia din domeniul imobiliar, PRETUL ZILEI.

Asadar, nu ezitati sa ne treceti pragul beneficiind de oferte speciale la apartamente, case si terenuri. Daca deja aveti o locuinta dar doriti sa amenajati/redecorati, la Targul Imobiliar Brasov veti gasi cele mai inspirate idei ! DEPOUL DE ARTA URBANA va pregati pentru Dvs. o minunata expozitie de design interior.

Programul targului:

12-13 martie: 12-19

14 martie: 10-18

15 martie: 10-16

Intrarea este libera !

Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 6300

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe