Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 18:00 Program complet

Festival & Târg

Braşov Business Park

Kron-Tour Expo

intrarea este libera

0753014570

Imbunatățește Sesizează

1849 0

Prezentare

Kron-Tour EXPO Fairs&Exhibitions, divizia specializata in organizarea de evenimente a Kron-Tour Lufthansa City Center va invita in perioada 03-06 octombrie 2013 la cea de-a V-a editie a
Targului Imobiliar Brasov (TIB) ce va avea loc la Brasov Business Park.

Manifestarea se adreseaza in mod deosebit Dezvoltatorilor Imobiliari, Bancilor care finanteaza proiecte imobiliare, Agentiilor Imobiliare, Societatilor de Asigurari, precum si altor societati care au tangenta cu sectorul imobiliar.
Primaria Brasov si Viessmann Romania au ramas in continuare parteneri fideli ai acestui eveniment, la care vor participa 20 de expozanti dintre care mentionam: Adama Evocasa Viva, Adamah Imobiliare, Alphaville, Avantgarden Tractorul, Avantgarden 3, Barcelona Rezidential, Brasov Business Park, Brasov Villas, Casa Nobel, De Mijloc Residence, Helvetic Impex, Immo Imobiliare, Olimpic Residence, Sanpetru Residence, Subcetate Apartamente.

Cubo, cel mai modern showroom de materiale de constructii si amenajari interioare prezinta in cadrul Targului Imobiliar Brasov, gama diversificata de produse si servicii concepute astfel incat sa satisfaca cele mai mari exigente. De asemenea, Miele, unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice participa la acest eveniment de referinta pentru domeniul imobiliar. Ne onoreaza cu prezenta, ca in fiecare an, Ordinul Arhitectilor Din Romania, filiala Brasov-Covasna-Harghita si publicatia din domeniul imobiliar, Pretul Zilei.

Vizitatorii targului vor putea alege locuinta ideala (apartamente, case, terenuri), vor gasi idei de amenajare/redecorare a locuintei si vor afla totul despre sistemul de incalzire al viitorului care diminueaza costurile de incalzire cu pana la 50%.

Majoritatea dezvoltatorilor vor avea cu acest prilej oferte speciale.

Programul targului:

  • 3 - 4 octombrie: 12-20
  • 5 octombrie: 10-18
  • 6 octombrie: 10-18

Etichete:

expozitie , targ , business , Brasov Business Park , Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions

Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe