Adaugă
Publicitate

Prezentare

Targul de vara din Moieciu, este o serbare in care se aduna sateni, turisti si mesteri populari. Una dintre atractiile targului de vara este concursul cu premii pentru gospodarul cu animalele cele mai frumoase in batatura. Un fel de „miss al vacutelor”, unde concurentele sunt punctate dupa cum arata, dar si dupa cat de bun este laptele.
Din program:
Invitati speciali:
 concert Cătălin Doinaș și Adina Roșca
Expozitie cu vanzare de utilaje agricole specifice zonei montane si agricole de uz gospodaresc; expozitie de animale si produse traditionale din lapte; expozitie cu produse mestesugaresti si de artizanat. Evenimentul se desfasoara in comuna Moeciu, langa primarie.

ACTIVITATI: Participare la spectacolele folclorice si la concertele organizate in centrul satului.
VALORI LOCALE: Cheile Moieciului; Preparate traditionale din lapte; Loc de plecare pentru excursii montane in M-tii Bucegi si Piatra Craiului.
CUM AJUNGETI: DN 73 Brasov– Bran (25 km) (Brasov-Cristian-Rasnov-Bran); ramificatie din DN1 -  Predeal - Rasnov - Bran ~25 km; Campulung – Rucar - Moieciu – Bran - Brasov (55 km)(transmontan) ; DN1 Sibiu - Fagaras - Zarnesti – Bran (272 km). Sursa: Olivia BULZAN - consultant relatii publice Inside Communication 0721 457 065

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe