Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociaţia "Libris Cultural", în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, organizeaz în perioada 17–19 septembrie 2010, în foaierul Teatrului „Sică Alexandrescu" Târgul Manualelor Şcolare.

Târgul se adresează elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice din judeţul Braşov, oferindu-le, pe durata celor 3 zile de manifestare, o gamă variată de manuale şi caiete şcolare (pe edituri şi cicluri de învăţământ), rechizite, culegeri şi cărţi şcolare.

Organizatorii lansează în cadrul Târgului Campania „Cărţile nu se prăfuiesc, se dăruiesc" care îşi propune să promoveze în rândul elevilor un model de bună practică în ceea ce priveşte reutilizarea cărţilor şcolare. Campania va încuraja predarea ştafetei de cunoaştere de la o generaţie la alta, prin motivarea donaţiilor de carte şcolară folosită de elevi în anii precedenţi. Cărţile astfel colectate vor ajunge la Inspectoratul Şcolar Judeţean care le va distribui copiilor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse. Pentru a încuraja spiritul civic, pentru fiecare donaţie făcută, elevii vor primi din partea Libris un
cupon de reducere de 15% la achiziţiile făcute în cadrul târgului.

Un beneficiu în plus adus vizitatorilor târgului îl reprezintă posibilitatea de a face comenzi de manuale şi cărţi şcolare, Asociaţia "Libris Cultural" venind astfel în sprijinul celor care nu au posibilitatea de a cumpara pe parcursul celor trei zile de desfăşurare a târgului. Astfel, toţi cei interesaţi au posibilitatea să analizeze oferta de manuale şi să comande prin intermediul Librăriei „Şt. O. Iosif" şi librariei online www.libris.ro.

Târgul Manualelor Şcolare 2010 a fost inclus în calendarul evenimentelor deşfăşurate cu ocazia aniversării împlinirii a 775 ani de atestare documentară a oraşului Braşov.

Asociaţia "Libris Cultural" a fost înfiinţată în anul 2005 cu scopul de a promova cultura naţională şi universală, cel mai important proiect al său fiind „Târgul Internaţional de Carte şi Muzică", organizat anual la Braşov.

Pentru mai multe detalii despre Asociaţia "Libris Cultural" accesaţi www.libriscultural.ro


Etichete:

Teatrul Sica Alexandrescu , TSA , copii , targ , librarie , Teatrul Dramatic , Libris Cultural , 775 ani

Contact

Organizatori:

Primăria Braşov

b-dul. Eroilor nr. 8

0268 416550; 0268 984


Asociaţia “Libris Cultural”

Brasov, str. Muresenilor Nr. 14, cod postal 500030

0268477799, 0268478595


Loc de desfășurare:

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe