Adaugă
Publicitate

intre 11:00 si 20:00 Program complet

Festival

Centrul Cultural Reduta

Galeria Mica

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1948 1

Prezentare

Târgul Babelor…de martie – 7-8 martie 2015 ediția a II-a
Cu greu sau mai cu lesne, dar mai ales Bun cu Bun, am pornit să organizam și anul acesta evenimentul cel mai drag nouă: Târgul Babelor de martie. Cei ce-l știu de anul trecut le mulțumesc că au participat, iar celor ce nu au aflat, încă, le adresăm invitația de a ne bucura împreună în perioada 7-8 martie de… dragul Bunicilor noastre.
Martie e o luna de… început și de sărbătoare. Așa ne-am stârnit și am organizat un loc în care Bunicile (60+) să se întâlnească două zile, să-și expună lucrurile făcute peste an și să se întâlnească cu nepoții lor, să le spună o poveste sau să-i învețe să împungă cu un ac istoria simbolică a Neamului nostru.
E un lucru minunat să deschizi poarta unui bătrân și să-l întrebi de sănătate. Copiii voștri au ce învața din asta. Nimeni nu cere nimic … decât puțină atenție. Am reușit astfel, și o vom face și ediția aceasta, să învățăm copiii să dăruiască. Aceștia au pregatit, cu mâinile lor … primavara. Au reușit, astfel, să strângă și câțiva bănuți pentru Casa de copii Sf. Iosif din Odorheiul Secuiesc.
Bunica …”se departeaza, încet, ca o Baba Dochie îmbrăcată în legende și înțeleasă doar în obicieuri, lasă în urma câte un dar pentru fiecare. Chiar dacă ele or ajunge în vârf înaintea noastră, măcar să luăm copiii de mână și să culegem ce ne lasă ascuns, în iarba ce va să crească.”
Anul acesta, în fiecare din zile la ora 16.00 vom avea parte de cate un dar muzical din partea studenților Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania Brașov. Pe perioada târgului va fi organizat un atelier-șezătoare pentru …oricine mai are ceva de învățat. Și astea toate din drag de Bunici și pentru ele.
De ce le scriem cu majusculă ? Pentru ca știm sigur că “Bunici” vine de la Bun și de la bucuria pe care ne-au lasat să o vedem … și … pentru că merită !

Eveniment organizat de Galeria Mică, cu sprijinul Centrului Cultural Reduta – Brașov in perioada 7-8 martie 2015, intre orele 12.00-20.00.
Caut-o pe Bunica ta și ajut-o să se înscrie gratuit până la data de 21 februarie la sau pe Facebook la Galeria mica

Mulțumim lui Dumnezeu pentru acest gând, mulțumim celor ce ne-au inspirat și celor ce doresc să ne fie alături.
Program muzical al studenților Facultății de Muzică:
7 febr. ora 16.00
CVARTET
Gabor Előd şi Graziella Duma – vioară,
Tanko Gabriella – violă
Bartha Zsofia – violoncel
Maria Ionescu – pian
L. van Beethoven – Cvartet op.18, nr. 6, partea a II-a ( Andante)
R. Schumann – Cvintet cu pian op. 44, partea I (Allegro)
8 febr. ora 16.00
TRIO
Lazăr Magdalena – vioară
Vlad Ioana – violoncel
Bonea Leonard – pian
P. de Sarasate – Melodii Lăutăreşti
C. Gardel – Por una cabeza
A. Piazzolla – Oblivion
A. Piazzolla – Libertango
Expoziție de pictură în foaierul Centrului Cultural Reduta Brașov
“De strajă la palat“

Contact

Organizator:

Galeria Mica

Brașov, str. Coastei, nr. 2A

0744130436


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6301

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe