Adaugă
Publicitate

- intre 11:00 si 20:00 Program complet

Festival & Târg

Centrul Cultural Reduta

intrarea este libera

0744130436

Imbunatățește Sesizează

1653 0

Prezentare

Poveştile de Crăciun au tot timpul succes. Pe cea de anul acesta v-o oferim noi în chipul unui eveniment de suflet cu miros de mere şi scorţişoară. La sfârşitul unui an în care am visat la tărmuri străine, gusturi exotice şi veşti de departe, vă aşteptăm să descoperiţi nişte artişti minunaţi veniţi din toată ţara care ne oferă, acum mai mult ca oricand, prilejul de a NE sprijini ... unii pe alţii. Din astfel de gesturi şi ... clipiri, e construit spiritul Crăciunului, nu-i aşa ?
Cadouri minunate, create cu mult suflet şi pasiune vă aşteaptă să le oferiţi celor dragi, pentru a readuce în casele tuturor magia Crăciunului şi bucuria copilăriei.

Vă aşteptăm la prima ediţie a acestui târg cu tema “Poveste de Crăciun” într-un Oraş de Poveste, la Braşov, la doi paşi de Piaţa Sfatului, în perioada 13 -15 decembrie 2013 la Centrul Cultural Reduta, în sala de muzică de la parter între orele 11.00 - 20.00.

Alte informatii pe www.galeriamica.ro
Organizator Galeria Mica, Oana Tiganus


Etichete:

targ , Centrul Cultural Reduta , handmade , Craciun

Contact

Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe