Adaugă
Publicitate

- intre 11:00 si 19:00 Program complet

Festival & Târg

Hotel Aro Palace

Asociatia Roadele Pamantului , Slow Food Brasov

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1598 0

Prezentare

Intre 21 si 23 decembrie 2011, sunteti asteptati sa redescoperiti gustul autentic al sarbatorilor de iarna, la Targul Slow Food de Craciun, deschis la Hotel Aro Palace din Brasov, intre orele 11.00-19.00. In Sala Mare de la parterul hotelului veti gasi cele mai bune produse traditionale pentru masa de sarbatori, aduse de 30 de mici producatori din toata tara: lebar, carnati sau caltabosi, afumaturi, paine pe vatra, muraturi sau branzeturi. In afara produselor traditionale de sezon, oferta targului cuprinde miere, gemuri naturale, ulei presat la rece, produse italienesti, pastrav afumat si multe altele.

Daca nu aveti timp sa gatiti, aveti varianta de a cumpara de-a gata, direct de la targ sarmale, cozonaci sau prajituri de casa. Iar ca sa umpleti paharele invitatilor vostri in ceas de sarbatoare, aveti de ales intre vinurile ecologice de la Mihalt, vinurile selectionate de pe Valea Tarnavelor si Dealu Mare sau palinca de Zalau. Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru un vin spumant romanesc, produs dupa metoda clasica Champenoise si anume, prin fermentare in propria sticla, pe o perioada de peste un an si care poate fi achizitonat de la targ. Noutatile editiei sunt apreciatele branzeturi maturate de Harghita: sugo, tekeroi sau tilsit.

Daca alegeti sa va faceti cumparaturile la targul de Craciun de la Aro Palace, aveti ocazia sa castigati cosuri cu produse Slow Food pentru masa de Sarbatori, participand la tombola pregatita de catre organizatori – Asociatia Roadele Pamantului® si Slow Food Brasov.

Targul de Craciun Slow Food este organizat de Convivium-ul Slow Food Brasov si Asociatia Roadele Pamantului® si se afla la cea de-a treia editie.


Etichete:

targ , Aro Palace , alimentatie , asociatie , Slow Food , Roadele Pamantului , Craciun , produse traditionale

Contact

Organizatori:

Asociatia Roadele Pamantului

Alexandru Ganea 0744 537780; Alexandru Stanescu 0762 633740Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor nr. 12, cod postal 500030, Brasov

0268477664, 477874

Urmează în Braşov 5603

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe