Adaugă
Publicitate

Prezentare

Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions va invita la Salonul Auto Brasov, manifestare ce se va desfasura la Brasov Business Park in intervalul 17-19 Mai 2013. La acest eveniment vor fi prezenti specialisti din industria auto, respectiv: dealeri si producatori de automobile si autoturisme, automobile ecologice cu tehnologia hibrid, autovehicule utilitare, motociclete de viteza si enduro, moto-scutere, biciclete, piese si accesorii destinate segmentului auto si moto, sisteme audio si de navigatie, tuning auto, presa de specialitate, banci si societati de leasing si asigurari.

Cei care vor trece pragul acestui eveniment, vor avea ocazia sa aleaga masina mult visata din cele mai noi modele de masini aparute pe piata din Romania. Pasionatii de motociclete de viteza si enduro vor gasi la Salonul Auto Brasov marci consacrate din aceasta industrie a motoarelor.
Expozantii vor avea cu acest prilej Oferte Speciale!


Etichete:

expozitie , targ , Brasov Business Park , Salonul Auto Brasov

Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 5514

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe