Adaugă
Publicitate

Prezentare

Kron-Tour Expo Fairs&Exhibitions, va invita la cea de-a patra editie a
Salonului Auto Brasov, ce va avea loc in perioada 20-22 mai 2016, in locatia Brasov Business Park.

La acest eveniment participa specialisti din industria auto, respectiv: dealeri si producatori de automobile si autoturisme, automobile ecologice cu tehnologia hibrid, autovehicule utilitare, piese si accesorii auto, motociclete de viteza si enduro,moto-scutere, biciclete, etc.

De asemenea, la baza acestui eveniment stau parteneriatele de incredere pe care organizatorii le-au incheiat cu Inspectoratul Judetean de Politie, Partener ce a fost alaturi evenimentului timp de trei editii consecutive.

Ajuns la cea de-a patra editie, Salonul Auto Brasov (SAB) este un eveniment de referinta pentru piata auto din Brasov, aducand sub acelasi acoperis numeroase oferte care sa corespunda cerintelor populatiei brasovene si nu numai !

Un targ care s-a dezvoltat cu fiecare editie, a ajuns sa aiba alaturi peste 80% din piata auto, reunind de fiecare data la targ peste 40 de marci.

Targul se desfasoara pe durata a 3 zile, de fiecare data de Vineri pana Duminica si se bucura in general de un trafic de peste 3000 de vizitatori.

Cei care vor trece pragul acestui eveniment, vor avea parte de nenumarate suprize placute ce constau in premii oferite la tombola vizitatorului, VIP-uri, etc.

Asadar, nu ratati cel mai important eveniment de profil din Brasov: 20-22 Mai 2016, la Brasov Business Park.Programul targului este urmatorul:

20 MAI 2016: 12-20

21 MAI 2016: 10-19

22 MAI 2016: 10-18Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 5677

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe