Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 20:00 Program complet

Festival & Târg

Parcul Tractorul

Asociatia Colors

intrare libera (in baza unor bratari)

0745052151

Imbunatățește Sesizează

1574 0

Prezentare

Prima ediție a Open Park Festival va avea loc între 25-28 iulie, zilnic între orele 10-20, în Parcul Tractorul din Brașov. Brașovenii sunt așteptați să ia parte la peste 50 de activități nonformale și sportive.

Sub sloganul “Mișcă-te!”, Asociația Colors și partenerii ei invită tinerii din Brașov și nu numai să ia parte la prima ediție a festivalului în aer liber “Open Park Festival”, care va avea loc la finalul săptămânii, în parcul Tractorul din Brașov (zona de la fântâna arteziană), programul zilnic fiind între orele 10-20, accesul la activități făcându-se în baza unor brățări obținute de la punctul de informare, aflat în parc.

Asociația Colors și partenerii săi Muzeul Casa Mureșenilor, Rețeaua CAN, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Centrul de Voluntariat Brașov, Tineri pentru Tineri, SWB Bar Maniacs și Ralu’s Creative Journeys au pregătit o gamă variată de activități, grupate în 6 categorii: sport, jocuri, ateliere creative, ateliere artistice, spectacole interactive și expoziții.

Astfel poți alege între volei, badminton, fotbal, juggling, atelier cu vestimentația secolului XIX, mituri și legende, jocuri de cooperare, energizare, negociere sau teambuilding, reciclare creativă, pictură cu baloane cu apă, ștampilute, expoziție foto, lecturi în parc, street workout, line dance, boargames, animație stradală, atelier de ritm, treasure hunt, jocuri senzoriale, atelier de restaurare documente, ștafeta culorilor, stencils, tractorașe, băleguță, jocurile copilăriei, eco bowling, baloane uriașe, teatru de păpuși interactiv, angry birds, bătaie cu baloane cu apă și multe altele.

Pentru actualizări ale programului vă invităm să consultați plinideidei.ro și facebook.com/asociatiacolors. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe sau telefon 0745-052151.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectelor Open Park Festival finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și Move it! finanțat cu sprijinul Comisiei Europene, prin Programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2, Serviciul European de Voluntariat. Partener media: Newsbv.ro.


Etichete:

Festival , Asociatia Colors , parc , parcul Tractorul

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Intre str. Turnului - 13 Decembrie - Gara

Urmează în Braşov 5630

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe