Adaugă
Publicitate

Prezentare

Prima editia a Oktoberfest Brasov a fost un eveniment frumos, gustat de brasoveni, dovada fiind numarul mare de participanti, cu anumite puncte slabe dar care nu tin in totalitate de organizare ci de bunul simt al romanului. Vezi montajul care urmeaza.

Daca in prima zi sa luam exemplu berea Ursus era 3,5 ron la pahar de 40 ml, in ultima seara a fost 5 ron, asta este bun simt de roman, respectul comerciantului fata de fata de client. Efectiv erau lipite autocolante cu preturile noi peste cele vechi, cu usurinta puteai descifra pretul vechi. Vedeai peste tot indivizi nesimtit care se "descarcau" pe toate cladirile, gardurile, chiar si pe aleeacatre Bastionului Tesatorilor, nici vorba de paza in aceasta zona... dar si acest aspect tine de bunul simt al romanului, nu are legatura cu organizarea evenimentului. La intrarea in zona evenimentului, dinspre Olimpia, erau amenajate cateva wc-uri mobile, nu stiu de ce nu erau utilizate de toti ceilalti. Aseara am baut un pahar de bere Holsten si o doza de Ursus. In mod normal prefer Holsten insa ciudatenia bauta aseara numai bere nu era, era o chestie ciudata cu gust de bere care a costat 6 ron. Poate la editia viitoare vor fi mai atent verificati comerciantii de bere. La final impresia lasata a fost buna, atmosfera frumoasa, lumea pusa pe distractie si asa cum a fost cu bune si cu rele, astept editia din 2010.   

Citeste si:

Evenimentul este de organizat de Clubul Economic German, cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov, a Primariei Brasov şi a firmei Food Bar Consult.


Etichete:

Festival , distractie , Primaria Brasov , bere , Consiliul Judetean , Tampa , Complexul sportiv Ion Tiriac , Oktoberfest , DWK , Clubul Economic German

Contact

Organizator:

Clubul Economic German - DWK

Str. Republicii nr. 53, Brasov, cod postal 500107

0268416107, 0728484484,


Loc de desfășurare:

strada Constantin Lacea, Brasov

0268474014

Urmează în Braşov 5512

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe