Adaugă
Publicitate

intre 15:00 si 03:00 Program complet

Festival

Cetatea Fagarasului

Monocord

50 - 100 lei

Imbunatățește Sesizează

2349 1

Prezentare

Cetatea ce nu a fost niciodată cucerită. Până acum!

Situată într-un oraș medieval, înconjurată de tradiții frumoase, peisaje incredibile și oameni prietenoși, se află o cetate ce nu a fost niciodată cucerită. Ancorată în istorie, tradiție și mituri, cetatea Făgărașului este unul dintre cele mai mari forărețe ale Europei și al doilea cel mai impresionant castel din întreaga lume (conform unui top realizat de Hopper).

Murmur Festival va combina autenticitatea spațiului cu o abordare modernă: muzică electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice.

Murmur festival înseamnă: The Kryptonite Sparks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Danaga, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dex, Baiatu de la parter, Ada Kaleh, Suciu, Charlie, Jay Bliss, Kike Mayor, Viktor Udvari, Mihai Pol, Radu Mirica, Toygun, De La Munte.

Abonamentele early birds, au fost puse deja în vânzare la un preț promoțional pentru luna februarie (50 de lei și 69 de lei pentru abonamentele ce includ camping) si pot fi cumpărate pe Livetickets (http://www.livetickets.ro/murmur-festival-2017).

Mai multe informații despre bilete, line-up-ul complet și orarul festivalului vor fi anunțate curând pe pagina Facebook (https://www.facebook.com/murmurfestival/) a evenimentului și pe website-ul Murmur (http://murmurfestival.com/).

Contact

Organizator:

Monocord

Brașov, str. f, nr. 23

0758 196 985


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Piata Mihai Viteazu, nr. 1, Fagaras, cod postal 505200, Brasov

0268211862

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe