Adaugă
Publicitate

Prezentare

Studio „Tango Nada Mas” Braşov dedică începutul lunii august dansului și bucuriei de a fi. În cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului Internațional de Tango Argentinian „Transylvania Tango Fest” (TTF), vă invităm să explorați meditațiile active și să vă bucurați de starea inocentă și magică de a fi „acum și aici”.

Meditațiile active pot fi o modalitate plăcută de a ne începe ziua, energizându-ne, trezindu-ne corpul și simțurile, centrându-ne, deschizând porți către conștiență și prezență. Meditația ne ajută, totodată, să ne ascultăm spațiul interior, care este întotdeauna acolo, chiar și atunci când totul este în permanentă mișcare, inclusiv noi înșine.

Facilitatorii noștri invitați, Kiran și Jivan, au pregătit trei sesiuni de meditații active, câte una în fiecare zi, cu o durată de o oră și jumătate. Vom experimenta, într-un mod jucăuș, cu dansul spontan, exerciții bio-energetice, tehnici de respirație și meditație pentru a ne conecta, pentru a debloca și activa energia vitală naturală ce se regăsește în fiecare dintre noi.

Sesiunile se adresează atât dansatorilor de tango care vor participa la festivalul internațional de tango, cât și tuturor celor care sunt interesați de energizare, conștientizare și relaxare în viața cotidiană, celor care doresc să-și înțeleagă propriul corp, să elibereze și să activeze sursele profunde de energie vitală ale acestuia, celor care doresc să-și exploreze universul interior și legătura corp - minte - suflet, să descopere modalități practice și jucăușe de a se destinde, de a se asculta pe ei înșiși sau de a asculta tot ce se petrece în interior și exterior.

Participarea nu necesită experiență anterioară și nici nu este nevoie să veniți în cuplu. Vă recomandăm să purtați cu haine confortabile, care să vă permită să vă mișcați în voie.

Câteva cuvinte despre facilitatori:
Prem Jivan şi Kiran Mihaela Mardare dansează, lucrează, meditează şi explorează viaţa şi iubirea împreună din 2004. Pe pista de dans ei experimentează jucându-se cu tangoul şi conceptele de „improvizație prin contact”, „trance dance”, „5 rhythms”. În 2007 au fondat Studio Experimental în Bucureşti, creând un loc unde continuă să se descopere şi să trăiască forme de exprimare pentru a deveni mai conectaţi, mai prezenţi, mai conştienţi.

Despre Studio „Tango Nada Mas” (STNM) Braşov www.tangobrasov.ro

Festivalul internaţional anual de tango argentinian din Transilvania a fost gândit ca proiect independent, prima ediţie având loc în august 2008 la Braşov. Scopul acestui eveniment îl reprezintă susţinerea, dezvoltarea şi promovarea comunităţii de tango din Braşov şi din România, indiferent de apartenenţa la diferitele şcoli din ţară.

Proiectele inaugurate de Doina Enache - profesor fondator STNM - în oraşul de la poalele Tâmpei, s-au născut din dorinţa de a împărtăşi experienţa tangoului, prin organizarea festivalului, prin organizarea de lecţii, practici şi seminare în colaborare cu profesori de pe scena internaţională a tangoului şi din România.
Vă invităm, aşadar, cu drag alături de noi la Transylvania Tango Fest 2013, pentru a simţi energia de a exista din perspectiva dansului!


Etichete:

atelier , Festival , Tango , tango argentinian , workshop

Contact

Organizator:

Tango Brasov

0729123555


Loc de desfășurare:

Str. Nicolae Titulescu, nr. 2, Braşov

0756053557, 0752212728

Urmează în Braşov 5747

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe