Adaugă
Publicitate

- Program complet

Festival & Târg

Centrul Cultural Reduta

intre 200-400 lei

0724 314 089

Imbunatățește Sesizează

1875 0

Prezentare

Bernd Knappe va facilita patru zile pline de joacă, mişcare conştientă şi dialog fără cuvinte. În plus, vom putem gusta şi un pic de dans contemporan şi experimenta două stiluri de yoga sub îndrumarea unor oameni cu adevărat dedicaţi, foarte pasionaţi de ceea ce fac.

A dansa Contact Improvisation înseamnă a purta o conversaţie prin intermediul corpului. Avem nevoie de calităţile pe care le folosim într-un dialog normal: atenţie, simplitate, claritate, interes şi un minim de vocabular comun cu partenerul de dialog. Vom studia principiile de bază ale acestei forme de expresie şi ne vom pune în valoare propriile calităţi. Bernd pune mult accent şi pe improvizaţie, intuiţie şi starea interioară. Ce mă interesează la această mişcare? Ce se întâmplă în acest moment? Îmi urmez un impuls interior sau mă las condus? Mă concentrez pe propria persoană, sau sunt atent şi la spaţiul şi oamenii care mă înconjoară?

Bianca, talentată coregrafă şi dansatoare din Braşov ne propune sesiunile de dans contemporan, dedicate amatorilor entuziaști ai dansului, indiferent de nivelul de practică, începător sau avansat. Cu Raluca explorăm Hridaya Vinyasa yoga, o formă dinamică de yoga care cultivă mai multă armonie interioară prin posturi fizice, respiraţie profundă şi ritmică, relaxare şi conştienţă de sine. În sesiunile Irenei, vom studia posturile din Ashtanga Yoga, vom aborda alinierea dintr-o perspectivă individualizată şi ne vom concentra pe respiraţie şi efectele terapeutice, lăsându-le să evolueze din interior către exterior.

Facilitatori:

  • Bernd Knappe (Germania) - contact improvisation
  • Bianca Oichea – dans contemporan
  • Raluca Todor - Hridaya Vinyasa yoga
  • Irene Zaarour - Ashtanga Yoga

Organizator: Centrul Cultural “Reduta”, Santosha Studio.


Etichete:

Festival , Centrul Cultural Reduta , dans

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe