Adaugă
Publicitate

Prezentare

Într-o lume plină de conflicte, noi am ales să ne amuzăm!

Fundația CINEREMEMBER în parteneriat cu Primăria Sinaia, organizează cea de-a VII-a ediție a festivalului FILM 4 FUN, care va avea loc în perioada 31 iulie - 2 august la Casinoul din Sinaia şi în Parcul Dimitrie Ghica.

Scopul declarat al Festivalului Film 4 Fun este promovarea filmului românesc şi a noilor generaţii de cineaşti, în încercarea de a readuce publicul în sălile de cinema.

Prin proiecţii de filme de comedie, spectacole de teatru, concurs de cultură cinematografică, expoziţie de fotografie și afișe de film, workshopuri de cascadorie, efecte speciale de machiaj, concursuri, Film 4 Fun propune o perspectivă nouă asupra lumii filmului.

La cea de-a 7 ediţie trofeul Film 4 Fun va fi înmânat actriţei Rodica Popescu Bitănescu, care a încântat publicul ani la rând cu comedii savuroase.

Prezenţi în acest an în cadrul evenimentului, alături de gazda festivalului Manuela Hărăbor vor fi şi invitaţii speciali precum: Florin Zamfirescu, Magda Catone, Alexandru Bindea, Sandu Gruia, Gabriel Spahiu, Ruxandra Enescu, Bianca Brad, Oana Sârbu, Viorel Păunescu si alții.

Intrarea este liberă.

Contact

Organizator:

primaria sinaia

Sinaia, str. B-dul Carol I, nr. 47

+40 244 311 788


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Bulevardul Carol I, nr. 2, Sinaia, Prahova

0244 310 808

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe