Adaugă
Publicitate

Prezentare

Festivalul Solid Like Rock editia IV, 19 aprilie la CetateaMuzica buna, formatii tari, motive excelente pentru party la Festivalul Solid Like Rock, editia IV, care se desfasoara pe 19 aprilie 2008 la Cetatea Brasov, cu incepere de la ora 20:00. Motive serioase sa nu iti faci alt program. Tot pe 19 aprilie are loc concertul Arcana la Centrul Cultural "Reduta". Line-up:
  • Asian Dub Foundation: DJ Vader & Spex MC aka Invasian Krew Killah si Rock I.D
  • oundsystem
  • Suie Paparude
  • Cypher
  • Pagal
  • Onamor
  • Raku (Zale)
Pret Bilete: 25 RON inainte de festival, 35 Ron la intrare. Online puteti cumpara biletele pe www.ticketpoint.ro si http://www.bilete.ro Nu uitati de concertul formatiei suedeze Arcana de la Centrul Cultural "Reduta", tot pe 19 aprilie 2008. Cateva cuvinte despre proiectul Asian Dub Foundation Soundsystem, culese din http://www.bestmusic.ro: DJ Vader & Spex MC aka Invasian Krew Killah si Rock I.D. mai exact unul dintre DJ-ii colaboratori ai ADF, unul dintre lead vocalistii Asian Dub Foundation respectiv Rocky Singh, cunoscutul percutionist / tobar al aceluiasi collective. DJ Vader a reusit sa surprinda de-a lungul carierei sale prin varietate, croindu-si drumul in scena underground din Regatul Unit atat ca DJ de drum&bass si grime cat si ca MC orientat mai mult spre garage. Alaturi de cei 2, pe scena va urca inca unul dintre membrii ADF, Rock I.D., tobarul cu ajutorul caruia show-urile Asian Dub Foundation au devenit istorie, Rocky Singh, pe numele sau real, impartind pe rand scena alaturi de Asian cu trupe ca Radiohead, Travis, Oasis, Red Hot Chilli Peppers, Coldplay sau Audioslave. Biletele se mai pot cumpara de la Diverta STAR Adresa: Str Nicolae Balcescu nr 62 Nr. telefon RDS: 0368430267 Nr. telefon MOBIL: 0724.202.427 Email: www.diverta.net

Urmează în Braşov 5440

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe