Adaugă
Publicitate

Prezentare

Urmatoarea cetate aleasa de cavaleri, din Turnirul Cetatilor,  pentru a-si purta bataliile este Cetatea Brasov, in perioada 5-7 august 2011, sus la Cetatuia de pe dealul Straja.

Va avea loc extragerea la tombola din urna care a fost amplasata la Rasnov, unde vizitatorii festivalului au completat si au depus taloanele de concurs, si se vor anunta castigatorii primei editii. Urna se va gasi la toate celelalte trei evenimente dand posibilitatea cat mai multor brasoveni si turisti, sa castige premiile oferite de sponsorii nostri Timisoreana si Sergiana.

  • harta-turnirul-cetatilor-2011-brasov


Shwo-urile cu spade, sulite, luptele corp la corp, turnirul cu cai si spectacolele de noapte cu foc si dansul ielelor continua la Cetate. Specialitati culinare - tepelus, burata dragonului - carnatul cavalerului medieval, mesteri sticalri, olari si fierari, opincari, artizani din cei mai iscuti isi vor demonstra talentul in fata spectatorilor. Pentru cei mici loc de joaca – “gradinita medievala”- unde primesc costume medievale iar 5 entertaineri specializati, trupa Show-Time, au pregatit pentru ei multe jocuri si premii.

Toate acestea in a doua editie a festivalului autentic medieval “Turnirul Cetatilot” in cinstea celor 800 de ani de la poposirea cavalerilor teutoni pe meleagurile Transilvanene. 


Etichete:

cultura , Divertisment , Festival , istorie , Consiliul Judetean , DWK , Clubul Economic German , Turnirul Cetatilor , Cetatuia de pe Straja , Cetatea Brasov , festival medieval

Contact

Organizatori:

Consiliul Judetean

B-dul Eroilor nr. 5 cam. 10, cod postal 500007

0268 410.777 int. 198


Clubul Economic German - DWK

Str. Republicii nr. 53, Brasov, cod postal 500107

0268416107, 0728484484,


Loc de desfășurare:

Situata pe dealul Straja (dealul Cetatii). Accesul se face pe strada Maior Ioan Cranta

Urmează în Braşov 5531

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe