Adaugă
Publicitate

anulat

Prezentare

Din cauza conditiilor meteo, evenimentul se anuleaza

A doua editie a Festivalului Luminii va avea loc în data de 11 august, între orele 18.00 – 22.00, în centrul istoric, pe spațiul pietonal, unde vor fi amplasate aproximativ 2500 de gulguțe.

Gulguțele sunt suporturi din hârtie, confecționate de catre cercetași, dar si de catre participantii la eveniment, cu nisip în interior și o lumânare mică tip candelă, ce vor fi aprinse după lăsarea serii.

În acest interval, pentru a interacționa cu comunitatea, cercetașii vor derula ateliere de confecționat gulguțe, dar si ateliere specifice activității cercetașilor (prim-ajutor, noduri, supraviețuire, handmade etc),”Copacul dorințelor”, acțiunea numită ”îmbrățișări gratuite” și altele.

Festivalul este deschis participanților de orice vârstă.

Organizatori: Cercetaşii Romaniei în parteneriat cu Primăria oraşului Zărneşti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Zărneşti, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistica Zărneşti, Liceul Teoretic Mitropolit Ioan Mețianu Zărnești.

Detalii pe pagina oficiala a festivalului www.festivalul-luminiii.ro, www.visitzarnesti.ro, http://primaria-zarnesti.ro/

Contact

Organizator:

Cercetasii Romaniei

Str. Sitei nr.67, cod postal 500074, Brasov

0368409004


Contactează realizatorul articolului

Centrul Național De Informare si Promovare Turistică Zărnești

0368003376

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Sitei nr.67, cod postal 500074, Brasov

0368409004

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe