Adaugă
Publicitate

recomandat

- intre 16:00 si 23:00 Program complet

Festival & Târg

Tango Brasov

40 lei/ workshop

Imbunatățește Sesizează

1705 0

Prezentare

Studio “Tango Nada Mas” Braşov organizează în perioada 19-22 iulie 2012 cea de-a V-a editie a festivalului internaţional de tango argentinian “Transylvania Tango Fest “(TTF). Locul de desfasurare al festivalului este Pensiunea Pănicel, Râşnov.

Invitaţi:

 • Maeştri de tango argentinian: 
  - Ismael Ludman ( Buenos Aires, Argentina)
  - Ronen Khayat & Maya Schwartz (Tel Aviv, Israel)
 • Profesori de Meditatie prin Dans: Kiran Mihaela & Prem Jivan - Studio Experimental Bucureşti

Evenimentul este structurat pe 4 zile pline de tango, meditaţie prin dans, energie, relaxare, aer curat, voie bună, după cum urmează

 • 8 seminarii de tango argentinian sustinute de maeştri invitaţi
 • 3 seminare de Meditaţie prin Dans
 • 2 Milonga ( petreceri de tango argentinian cu show-ul maeştrilor invitaţi)
 • 2 Practica asistate de maeştri invitaţi.
 • TTF5 Boutique: bijuterii, pantofi şi tinute de tango.

Despre maeştri invitaţi:

Ismael Ludman s-a născut în Patagonia, Argentina în anul 1977.
Educaţia sa în scopul devenirii unui dansator de tango include diverse şcoli si stiluri ale tangoului din Buenos Aires, educaţie care a fost completată şi de alte discipline precum Dance-Theatre, Contact Improvisation şi Euthonia.
Viziunea lui l-a purtat de la esenţa folclorică a Tangoului Argentinian spre o abordare mai universală şi chiar spirituală centrată pe întâlnirea femeie/bărbat în dans, concentrarea în comunicare şi echilibru.

Născut în Israel, Ronen Khayat se mută la San Francisco în anii ’80 pentru a-şi continua pregătirea la Academia de Balet San Francisco. El combină extraordinarele reprezentaţii pe scenă cu o înfloritoare carieră de profesor. Pasiunea lui pentru tango s-a dezvoltat pe măsură ce a studiat alături de mari maeştri ai zilelor noastre, printre care Carlos Gavito, Fabian Salas, Ricardo Calvo, Osvaldo Zotto si Lorena Ermocida.

Absolventă a Institutului "Wingate" Israel, Maya Schwartz este dansatoare profesionistă de dans modern şi balet, fiind renumită pentru claritatea, calitatea instrucţiunilor şi pentru abilitatea sa de a exprima "esenţa tangoului" către studenţii săi.

Kiran Mihaela si Prem Jivan dansează, lucrează, meditează şi explorează viaţa şi iubirea împreună din 2004. Pe pista de dans ei experimentează alături de tango, contact improvisation, trance dance, 5 rhythms. Vom folosi Meditatia prin Dans ca instrument prin care să ascultăm şi să ne conectăm cu corpul nostru, cu simţurile noastre, cu energia noastră, cu dansul nostru interior. Când ne ascultăm pe noi, energia noastră, putem să-l ascultăm şi pe celălalt.

Toate detaliile festivalului “Transylvania Tango Fest 5” ( înscrieri, preturi, cazare, tematici seminarii) le găsiţi pe site-ul: www.tangobrasov.ro

Vă aşteptăm cu drag şi voie bună!
Echipa Studio "Tango Nada Mas" Braşov

Informatii / Rezervari la: 
Email:
Site: www.tangobrasov.ro
Tel: 0723593693

Contact

Organizator:

Tango Brasov

0729123555


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5637

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe