Adaugă
Publicitate

Prezentare

In perioada 1-4 iulie 2010, Centrul Cultural “Reduta” in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale organizeaza cea de-a IV-a editie a Festivalului International al Artelor din Tarile Vecine Romaniei si din Balcani “Garofita Pietrei Craiului”.

Festivalul are ca scop promovarea culturii traditionale a tarilor participante, crearea unei punti de legatura si un schimb cultural intre ansamblurile invitate, integrarea culturii traditionale a poporului nostru in spatiul european, dar si acela de a prezenta oaspetilor istoria, cultura, frumusetile naturale ale Brasovului.

Pe parcursul a patru zile, vor avea loc spectacole folclorice ale tarilor invitate, pe o scena instalata in Piata Sfatului.


Etichete:

cultura , traditie , Centrul Cultural Reduta , etnografie , CJCPCT , folclor , Civilizatie , Piata Sfatului , conservare , promovare

Contact

Organizatori:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


CJCPCT Brasov

str. Apullum Nr.3, Brasov

0368885860


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe