Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Festivalul de carte si muzica, prima editie, se desfasoara in perioada 19-22 iulie 2012, in Piata sfatului din Brasov. Festivalul este o noua manifestare culturala ce va reuni cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate, care isi vor expune productiile pe aleea Cartii amenajata in Piata sfatului.
Pe durata festivalului vor avea loc lansari de carte si muzica, culminand cu doua spectacole dedicate folkului si muzicii traditionale romanesti.

Festivalul de carte si muzica este organizat de asociatia “Libris Cultural” Brasov in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Filiala Brasov a Uniunii scriitorilor din Romania. 
Proiect cultural realizat cu sprijinul administratiei Fondului Cultural National.
Un eveniment sustinut de libraria online www.libris.ro. 

Participanti – peste 30 de standuri:

  • edituri si distribuitori de carte: Ed. Cetatea de scaun, Grupul Editorial Corint, Ed. Curtea Veche, Dynasty Pro Editura si tipografie, Ed. Eikon, Ed. Girasol, Ed. Herald, Ed. Humanitas, Libris Brasov, libraria online www.libris.ro, Ed. Litera, Ed. Militara, Ed. Nemira, Okian-Longman, Ed. Pastel, Ed. Polirom si Cartea Romaneasca, Grupul Editorial Rao, Grupul Editorial saeculum I.O., Ed. teora, Ed. trei, Grupul Editorial tritonic, etc.
  • case de discuri si distribuitori de muzica: Byton Music, Karpaty Music, Libris Brasov, Niche Records si Personal Production etc.;


Etichete:

cultura , Festival , Primaria Brasov , librarie , Libris Cultural , Piata Sfatului , Uniunea Scriitorilor din Romania , Festivalul de carte si muzica , Aleea Cartii

Contact

Organizator:

Asociaţia “Libris Cultural”

Brasov, str. Muresenilor Nr. 14, cod postal 500030

0268477799, 0268478595


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe