Adaugă
Publicitate

- Program complet

Festival & Târg

Str. Postavarului

Hospice

accesul este liber

0725828233

Imbunatățește Sesizează

1788 0

Prezentare

HOSPICE Casa Speranței organizează în premieră la Brașov un festival culinar inedit. În perioada 3-4 august, cele mai apreciate restaurante din Brașov își vor muta bucătăriile în stradă și îi vor îmbia pe trecători cu 30 dintre cele mai gustoase mâncăruri din lume. Gustul Brașovului va fi dezvăluit prin arome apetisante chiar în inima orașului, pe strada Postăvarului.

Timp de două zile, brașovenii și turiștii sunt așteptați aici cu mâncăruri delicioase, lecții de gătit, demonstrații culinare și degustări de vin. Mâncarea va fi servită pe terasele personalizate ale restaurantelor participante, unde atmosfera va fi întregită de acorduri de vioară și muzică ambientală. Cei care ajung pe strada Postăvarului pentru a simți gustul Brașovului vor putea cumpăra bilete de tombolă la care pot câștiga vouchere la restaurantele participante, ustensile de bucătărie și condimente pentru preparate savuroase.

În plus, participanţii sunt invitați să își voteze restaurantul preferat, fiind automat înscrişi într-un concurs care are ca premiu o invitaţie de două persoane la o cină elegantă, într-o locație exclusivistă, cea care va încheia prima ediție a Festivalului „Brașovul în bucate“. Pentru prima dată, duminică, 4 august, Bastionul Țesătorilor își deschide porțile pentru a găzdui acest dineu. Începând cu ora 20.00, restaurantele participante vor oferi aici, un meniu gourmet, alcătuit din trei feluri de mâncare. Mario & The Teachers îi vor încânta pe invitați cu acorduri de jazz, iar unul dintre cei mai iubiți maeștrii bucătari din România va oferi o demonstrație culinară de excepție.

Pentru că locurile sunt limitate la 12 pentru fiecare restaurant, cei care doresc să guste din delicatesele pregătite cu această ocazie, trebuie să opteze în prealabil pentru unul dintre restaurante și să cumpere un bilet în valoare de 100 de lei.

Parte din veniturile obținute în cadrul Festivalului „Brașovul în bucate“ vor fi direcționate către HOSPICE Casa Speranței, cu scopul de a asigura continuitatea serviciilor oferite copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.


Etichete:

Festival , Hospice Casa Sperantei , Postavarului

Contact

Organizator:

Hospice

Str. Sitei nr. 17A, Brasov 500074

Tel.: 0268 474 405, 0268 470 495, 0372 730 114


Loc de desfășurare:

Paralela cu str. Republicii si str. Nicolae Balcescu

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe