Adaugă
Publicitate

- Program complet

Festival & Târg

Centrul Cultural Reduta

sambata intrarea libera. 15 lei duminica

0721048507

Imbunatățește Sesizează

1581 0

Prezentare

Asociaţia Social Culturala Suflet Transilvan Braşov, în colaborare cu Consiliul Judeţean Braşov, Centrul Cultural Reduta Braşov, Inspectoratul Judeţean Braşov, Primăria Teliu şi Protopopiatul Ortodox Braşov, organizează în perioada 18-19 mai 2013 prima ediţie a Festivalului naţional pentru tineret “DOR DE FOLK”. Evenimentul se va desfăşura la Centrul Cultural Reduta Braşov.

Festivalul de folk pentru tineret vizează crearea unui cadru organizat de manifestare artistică şi muzicală, în care tinerii îşi pot prezenta şi compară calităţile tehnico-interpretative, oferirea unei alternative constructive de petrecere a timpului liber şi o posibilitate de direcţionare optimă a atenţiei, precum şi a potenţialului de manifestări multiple ale tinerilor. De asemenea, un astfel de eveniment încurajează învăţarea unui instrument muzical, în paralel cu cultura generală obligatorie, având în vedere că şi muzica ajută dezvoltarea capacităţii mentale.

Programul festivalului

  • 18 mai – susţinerea concursului
  • 19 mai – va avea loc Gala Laureaţilor şi Recital Extraordinar Vasile Şeicaru. 

Preţul unui bilet este de 15 lei.
Biletele se găsesc la Centrul Cultural Reduta Braşov.

Festivalul se va desfăşura pe trei categorii: interpretare individuală, interpretare de grup şi compoziţie. Categoriile de vârstă care vor participa sunt compuse din elevi de şcoală generală, elevi de liceu şi studenţi.

Organizator Asociatia Suflet Transilvan - http://suflettransilvan.ro


Etichete:

Festival , concurs , Centrul Cultural Reduta , folk , dor de folk , Asociatia Suflet Transilvan

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5577

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe