Adaugă
Publicitate

- Program complet

Festival

Castelul Bran

Castelul Bran

acces gratuit

Imbunatățește Sesizează

4703 1

Prezentare

Şi anul acesta, lângă Castelul Bran, pe Platoul Inima Reginei – Bran, festivalul va debuta pe 29 septembrie 2012 cu o expoziţie gastronomică,ce se va desfăşura pe întreg parcursul evenimentului unde vor fi expuse diversele sortimente de brânză şi pastramă care pot fi degustate şi cumpărate la cele mai bune preţuri direct de la producători, membrii ai Asociaţiei Crescătorilor de Animale din zona Bran.

În ziua de duminică, 30 septembrie 2012 va fi deschisa o expoziţie de animale în aer liber, în cadrul căreia se vor prezenta mai multe rase de ovine,bovine, cabaline; vor avea loc vânzări şi schimburi de berbeci, urmând ca la final, să se premieze cele mai frumoase exemplare.

Un loc important îl vor avea păstorii şi câinii lor ciobăneşti,adevăraţii eroi ai munţilor care vor participa la o paradă, la încheierea căreia vor fi premiaţi.

Gurmanzii nu vor fi uitaţi, întrucât li s-a pregătit o degustare a produselor de brânză şi pastramă care va culmina, aşa cum e firesc, acordarea unor premii pentru cele mai gustoase produse şi cele mai arătoase standuri de prezentare şi vânzare.

Pentru ca cei prezenţi să petreacă cu voie bună şi să-şi dorească să revina şi în anii următori, atunci când oile se intorc de la munte, festivalul va fi însoţit permanent de muzică şi joc, printr-o serbare câmpenească susţinută de interpreţi şi ansambluri de renume din folclorul românesc.

De la eveniment nu vor lipsi meşterii populari cu obiecte de artizanat dintre cele mai variate: ţesături, blănuri, ceramică, precum şi obiecte de uz pastoral.

Vă aşteptăm cu drag, să vă fim gazde şi să vă arătăm prietenia şi ospitalitatea aşa cum numai noi brănenii ştim să o facem dar mai ales să petrecem împreună câteva zile de neuitat pentru a păstra şi duce mai departe tradiţiile şi obiceiurile locale.
Pentru mai multe informaţii, vă invitam să ne contactaţi la 0268.237.700 sau
Organizator Primaria Comunei Bran si Castelul Bran 


Etichete:

traditie , Festival , Castelul Bran , Ravasitul Oilor , Primaria Bran

Contact

Organizator:

Castelul Bran

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701


Loc de desfășurare:

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe