Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 18:00 Program complet

Festival & Târg

Centrul de Activitati Colors

Asociatia Colors

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1136 0

Prezentare

Asociatia Colors va invita la prima editie a Festivalul International de Desene Animate (International Cartoons Festival) care va avea loc la Brasov, intre 4-7 iulie.

Asociatia Colors organizeaza pentru prima data in Brasov un festival international de desene animate destinat celor mici si celor mari, cu scopul de a promova multiculturalitatea, modalitatile nonformale de petrecere a timpului liber, valorile sociale, dar si de a oferi celor mici o ocazie de a se familiariza cu alte limbi straine, intrucat desenele vor fi prezentate in formatul original, fara a fi dublate si fara subtitrare.

Voluntarii Asociatiei Colors au ales pentru eveniment desene animate reprezentative din tari precum Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franta, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elvetia, Rusia, Scotia, USA, Ungaria, Australia, UK, Italia, Germania si Romania, vizionarea desenelor facandu-se intre orele 10-13 si 15-18, la Centrul de Activitati Colors, din str. Mircea cel Batran nr. 4.

“Desenul meu preferat este Reksio, despre aventurile unui catel cu o ureche bleaga si prietenii lui. Reksio este distractiv si are o inima buna. Ii invit pe toti copiii din Brasov sa vina la festival si sa il cunoasca pe Reksio” a declarat Olga Medrzejewska, voluntar din Polonia al Asociatiei Colors si unul dintre initiatorii evenimentului.

In cadrul festivalului veti putea viziona totodata desene animate celebre, precum Lolek si Bolek, Mihaela, Willi Frog, Popeye sau Nu, pogodi!

Programul festivalului:

  • Miercuri, 4 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 si 15-18
  • Joi, 5 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 si 15-18
  • Vineri, 6 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 si 15-18
  • Sambata, 7 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 | Parcul Tractorul, orele 10-13 si 17-20.

International Cartoons Festival este un eveniment organizat de Asociatia Colors in cadrul proiectelor “Fii activ si creativ” si “Hand by Hand with Europe” finantate cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 Serviciul European de Voluntariat.
Informatii la nr. tel. 0745052151


Etichete:

Festival , Asociatia Colors , Centrul de Activitati Colors , desene animate

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Mircea cel Batran nr. 4 (intrare din 13 Decembrie)

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe