Adaugă
Publicitate

Prezentare

Expowood 2008 - Targ de industria lemnuluiA noua editie – Expowood 2008, 6-9 martie, va fi organizata – pentru a treia oara consecutiv – in Centrul Expozitional Polo Expo din Ghimbav, pentru a treia oara consecutiv, situat in imediata apropiere de Brasov. Profilul cuprinde o paleta larga de subdomenii ale industriei de exploatare si de prelucrare a lemnului, silvicultura si industria mobilei.Echipamente, masini, scule, instalatii, dispozitive si accesorii utilizate pentru acestea; instalatii termice, de uscare si exhaustare; materii prime, semifabricate si componente din lemn; feronerii, accesorii si sisteme de asamblare si fixare; materiale pentru tratarea, finisarea si protectia lemnului; mobila si produse din lemn; case din lemn, usi, ferestre, respectiv produse de finisaj din lemn utilizate in constructii, toate acestea in cadrul expozitiei. Targul se bucura de sustinerea Facultatii de Industria Lemnului, a Facultatii de Silvicultura, a Asociatiei Forestierilor din Romania, a Camerei de Comert si Industrie Brasov, avand ca tutore pe Domnul Profesor Ivan Cismaru, personaj marcant al breslei noastre.

Expowood a fost lansat în anul 2000, primele cinci editii fiind gazduite de Odorheiu Secuiesc, de unde targul a fost mutat la Brasov-Ghimbav. Pe parcursul anilor, Expowood si-a schimbat nu numai locatia, dar si profilul: la început era mai mult un targ de mobila, dar în ultimii ani echipamentele si accesoriile au dobandit o pondere tot mai însemnata. Ca rezultat al evolutiei neîntrerupte, Expowood si-a depasit deja statutul de targ regional, capatand o importanta nationala, bucurandu-se de aprecierea unanima a specialistilor din bransa. „Ca si importanta, Expowood a devenit cel de-al doilea targ de industria lemnului, dupa Bife", a declarat anul trecut un om de afaceri, partipant la targ în calitate de expozant. Organizatorii promit ca Expowood îsi va onora renumele si anul acesta.

Link-uri utile:

Urmează în Braşov 5440

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe