Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

12 ONG-uri si 2 institutii publice vin la prima editie a Targului de Voluntariat Brasov, sambata, 15 octombrie, intre orele 11-15, la Muzeul Casa Muresenilor, pentru a recruta voluntari de toate varstele pentru proiectele lor comunitare si cauzele sustinute.

Targul de Voluntariat Brasov este un eveniment nonformal care are ca obiective promovarea voluntariatului comunitar, facilitarea contactului intre organizatiile locale si persoanele interesate sa voluntarieze si mobilizarea brasovenilor in a voluntaria pentru cauzele lor preferate. Organizatiile si institutiile participante lucreaza in domenii diverse precum educational, social, sanatate, civic, tineret sau mediu si si-au pus la comun resursele pentru a promova in comun conceptul de voluntariat comunitar. Vin sa recruteze voluntari la Targul de voluntariat Brasov: Hospice Casa Sperantei, Asociatia pentru Parteneriat Comunitar, Rotaract Kronstadt, FAST Sacele, Caritas, Fundatia Rafael Codlea, SCUT, International Award for Young People, Asociata Colors, Reteaua CAN, Asociatia Iubesc Brasovul, Centrul de voluntariat Brasov, Agentia Nationala Anti Drog, Muzeul Casa Muresenilor.

In cadrul Targului vei putea lua parte la activitati demonstrative de voluntariat si te vei putea inscrie ca voluntar. Detalii despre pozitiile de voluntar oferite si ateliere le gasesti pe pagina www.plinideidei.ro/voluntariatbrasov. Nu uita sa completezi formularul de participare, putand astfel sa participi si la o tombola cu produse handmade confectionate de voluntarii organizatiilor participante la Targ.

Targul de Voluntariat Brasov este organizat de catre Asociatia Colors si Reteaua CAN Brasov in parteneriat cu Muzeul Casa Muresenilor, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov si Universitatea Transilvania Brasov. El va fi urmat in 16 octombrie, de la ora 10, de Brasov ONG Forum, eveniment organizat de Iubesc Brasovul in parteneriat cu Biblioteca G. Baritiu.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe sau la telefon 0745052151 (Claudia Popa, Asociatia Colors) si 0733939447 (Ruxandra Oprica, Reteaua CAN).

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

Reteaua de Sprijin Comunitar (Community Aid Network - CAN) este un portal al organizatiilor non-profit din judetul Brasov, o sursa de interactiune, schimb de informatii si de experienta intre organizatiile implicate in proiecte de asistenta si protectie sociala, educatie, dezvoltare comunitara, sanatate. Mai multe gasiti pe www.canbv.ro.


Contact

Organizatori:

Muzeul Casa Mureşenilor

Piata Sfatului nr. 25

0268477864


CAN Braşov

str. George Moroianu nr.17, Săcele, Braşov

0268274365, 0268 275011, 0733939447


Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Piata Sfatului nr. 25

0268477864

Urmează în Braşov 5677

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe