Adaugă
Publicitate

Prezentare

Între 18-19 iulie 2015 asociația Mirakolix organizează cea de-a doua ediţie a festivalului „CEVA DE VARĂ” în zona de camping din Întorsura Buzăului (aproximativ 42 de km de Braşov).

CEVA DE VARĂ ... e altceva. E un eveniment realizat în totalitate prin implicarea colectivă, voluntară și devotată a unor membrii din comunitatea locală din Brașov și Întorsura Buzăului.

Activităţile festivalului vor avea loc pe parcursul a celor două zile de weekend, de dimineața până noaptea târziu. Ele vor fi centrate pe muzică, artă tradiţională şi contemporană, activităţi de aventură, natură şi ecologie, sport şi competiţii, jocuri şi activităţi de vară.

Aceste activităţi vor fi împărţite pe diferite zone specifice: zona de aventură, zona de ateliere, zona de competiţii, zona de jocuri și zona artiştilor. Prin activitățile festivalului dorim să creștem interesul copiilor și tinerilor pentru activităţi în aer liber, precum şi pentru valori culturale şi naturale din zonă sau din alte areale.

Dorim să oferim organizaţiilor din regiune posibilitatea de a interacţiona cu vizitatorii festivalului şi de a contribui la diversificarea oportunităţilor de petrecere a timpului liber a participanților la eveniment. Astfel cei intersați pot propune la adresa un atelier, o competiţie, o activitate sau pot sugera invitarea unor artişti tineri interesaţi de a fi pe scena festivalului.


Participarea și camparea sunt gratuite. Donaţiile sunt binevenite.

Festivalul Ceva de vară este o inițiativă a asociației Mirakolix realizată cu sprijinul voluntarilor locali și internaționali. Festivalul este co-finanțat de UAT Întorsura Buzăului şi Comisia Europeană prin programul Erasmus+, Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării (Serviciul European de Voluntariat). La prima ediția au participat peste 500 de copii și tineri din Întorsura Buzăului, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și București.

Ne bucurăm să ne contactați pentru mai multe informaţii:

E-mail: , Maria Găvăneci 0757617868 și Alexandra Șuiaga 0749065048

https://www.facebook.com/cevadevara

www.mirakolix.org

Contact

Organizator:

Centrul de Jocuri Mirakolix

Brașov, str. Constantin Brâncoveanu, nr. 29, ap. 1

0723 134 358, 0749 065 048, 0757 617 868


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Întorsura Buzăului, str. Campingului, nr. 1

0723134358

Urmează în Braşov 6122

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe