Adaugă
Publicitate

Prezentare

Singurul festival international de muzica usoara din Romania este gazduit de Brasov sub marca de Cerbul de Aur , marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) din anul 1999. Grupul de presa Intact, care detine Antena 1, Antena 3 si Euforia isi revendica dreptul de proprietate a marcii "cerbul de aur" drept revendicat si de Televiziunea Romana (TVR). Georghe Scripcaru, care a declarat ca municipalitatea intentioneaza sa devina cotitular al marcii. Scripcaru sustine ca din cercetarile facute de specialistul in proprietate intelectuala al institutiei reiese ca televiziunea publica a pierdut marca in 2002, din cauza ca nu a platit taxele prevazute de lege.
  • Domnule primar, reusiti pana la data festivalului sa finalizati lucrarile din centrul orasului?
  • Piata Sfatului urmeaza sa acumuleze iarasi stricaciuni de pe urma acestui festival?
  • Vom asista iarasi la o intarziere prelungita pentru demontarea intregului complex de structuri care stau la baza festivalului?
  • Nu exista oare un alt spatiu in Brasov care sa gazduiasca acest festival astfel incat centrul orasului sa nu fie afectat de vibratii, stricaciuni, blocari de trafic, samd ?
O alta nebuloasa care se invarte in jurul orasului. Stanga sau dreapta? Se pare ca primarul orasului este deja in negocieri cu grupul de presa Intact.  
 

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe