Adaugă
Publicitate

Prezentare

Brașov Film Center și Primăria Brașov au semnat un contract de parteneriat de 5 ani pentru organizarea unui festival de film de 11 zile în Brașov. Festivalul este numit Brasov International Film Festival & Market (Piața și Festivalul Internațional de Film Brașov) și prima ediție anuală a acestuia va avea loc de pe 19 iulie până pe 29 iulie 2012. Locația principală a festivalului și a pieței va fi monumentalul Teatru Dramatic ,,Sică Alexandrescu”, care este localizat în centrul istoric al orașului.

Un număr de 9 filme de lung metraj vor intra în competiție și vor fi ecranizate la Teatrul Dramatic. Ecranizări libere publicului vor avea loc pe perioada festivalului și în piața principală, Piața Sfatului, a vechiului oraș. Filmele ecranizate în Piață vor fi în afara competiției. Toate filmele sunt de lung metraj, non-violente, în limba engleză sau cu subtitrări în engleză.

Piața de film se va derula pe parcursul aceleași perioade a festivalului și primește călduros participanți din toate țările, care asigura servicii industriei de film. O zonă specială va fi pregătită în interiorul Teatrului Dramatic pentru a oferi un spațiu comfortabil, unde directori de achiziții și dezvoltare, agenți, avocați, regizori, bancheri, distribuitori, comisari de film, producători, scriitori și reprezentanți ai mediei internaționale vor putea discuta și încheia afaceri.

Pentru mai multe informații, accesați: www.rollywood.org
Organizatori: Brasov Film Center s.r.l.


Etichete:

cultura , Teatrul Sica Alexandrescu , Festival , Primaria Brasov , film , Teatrul Dramatic , competitie , Brasov Film Center , Brasov International Film Festival & Market , rollywood.org

Contact

Loc de desfășurare:

Piata Teatrului nr.1, Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe