Adaugă
Publicitate

Prezentare

Daca ai fost la BEST Film Festival sigur ti s-a facut dor de atmosfera si de filmele pe care le-ai vazut. Daca nu ai fost, probabil ai auzit de el sau ai vazut afisul.  BEST Brasov iti pregateste un sfarsit de saptamana cu scurt-metraje romanesti in aer liber - Mi-e dor de BEST Film Festival.

Unele filme au concurat in cele doua editii de festival, altele sunt facute de regizori cunoscuti si au castigat premii sau ar fi meritat. Proiectia se va face pe Poarta Ecaterinei (Sirul Beethoven, intre Corpul S si Poarta Scheii), vineri 18 iulie, de la ora 21.00. Fie ca vrei sa afli directia filmului de scurt-metraj romanesc, sau doar sa vezi filme bune vineri seara intr-una din cele mai frumoase locuri ale Cetatii Brasov, esti bine-venit. Cine a castigat la editia anterioara din martie a Best Film Festival: Premiul BEST Film Festival (Premiul I ) Sexy piece of plastic - Razvan Barseti Sexy piese of PLASTIC este o satira la felul in care arata o relatie tipica din ziua de azi.Finalul neasteptat al acestui film ne lasa sa meditam la natura propriilor escapade romantice.Suntem capabili cu adevarat sa iubim?Exista mai mult decat sex intre un baiat si o fata?Sau acest joc amagitor nu suntem mai mult decat niste manechini din plastic? Premiul II Straturi de funingine - Paun Nicusor-Ovidiu/Dumitrache Roxana Iliana Culoare contreaza! Un film despre un caz de discriminare rasiala care se desfasoara intre indivizi care el insisi sunt discriminati de ceilalti datorita culorii pielii.Un film despre copilarie, despre jocurile copilariei si repercusiunile pe care le pot avea. Premiul III Radu + Ana - Paul Negoescu Radu este cel mai ghinionist om de pe pamant.Lucrurile se pot schimba.Sau nu. Mentiune I 14 Februarie - Andrei Sota Cand Valentine's Day se apropie, un om de afaceri obscur orchestreaza o campanie de marketing agresiva printr-o convorbire telefonica din camera sa de hotel. Mentiune II Reamintiri - Dani Tamas Nostalgia transforma amintirile din anii de liceu intr-o priveliste ciudata.Momentele cele mai remarcabile dintr-un alt unghi de vedere Mentiune III Vitrina - Darius Groza Micul documentar este o prezentare a firmei de publicitate la care am fost angajat constand in filmari pe parcursul a catorva luni, fara scenariu sau regie. Productia este exclusiv relevarea unei agentii, prin montajul unor filme a "a ce se petrece zi de zi" in ea. Link-uri utile:

BEST Brasov Colina Universitatii Camin 15 Camera 510 www.bestbrasov.ro

Contact

Organizator:

BEST Brasov

Colina Universităţii, căminul 15, camera 510, Braşov

0745272211 și 0766357595


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5468

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe