Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 00:00 Program complet

Festival

institutul CDI

ALT BRASOV

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1978 1

Prezentare

O lume populata cu obiecte inteligente este o realitate pe care stiinta o creeaza cu pasi repezi. ALT FESTIVAL exploreaza in paralel conceptul Internet of Things, inovarea din domeniul IT prezenta in companiile locale si cultura tehnologiei - trei dimensiuni esentiale ale unui Brasov din viitor, constituit ca un pol al inovarii si tehnologiei.
ALT FESTIVAL reprezinta o initiativa a ALT BRASOV, un cluster pentru inovare si tehnologie al carui scop este acela de a accelera industria IT si industriile creative locale pentru a le creste competitivitatea la nivel regional si international.

ALT FESTIVAL este un eveniment ce exploreaza tehnologiile industriei IT si ale industriilor creative pentru a incuraja inovarea in randul companiilor si antreprenorilor, diseminarea de know-how in comunitatea de profesionisti dar si popularizarea tehnologiei ca stil de viata in randul comunitatii.

Tema acestui an, Internet of Things, este conectata cu directia globala luata de acest trend tehnologic, cat si cu inovarea prezenta in produsele si serviciile companiilor din Brasov ce au succes pe diverse piete internationale si departamente proprii de Research & Development.

Inscrierile se fac pe: www.altbrasov.org

Pentru noutati ne puteti urmari si pe facebook: https://www.facebook.com/altbrasov 

Contact

Organizator:

ALT BRASOV

Brașov, str. Lungă, nr. 100

0723552268


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Institutului, nr. 10

Urmează în Braşov 5747

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe