Adaugă
Publicitate

intre 19:00 si 03:00 Program complet

Festival

Warehouse Pub

Warehouse Pub

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1487 0

Prezentare

Tratam toti clientii la fel dar totusi, unii clienti sunt pur si simplu speciali... clienti ca dumneavoastra . Increderea pe care ne-o acordati ne face sa devenim tot mai buni in cea ce ne-am propus sa facem si sa imbunatatim permanent calitatea produselor noastre. Suntem onorati ca ne treceti pragul aproape zilnic si pentru voi, am creat un festival al Burger-ului ( BURGER FEST ) la care va asteptam cu drag sa va distrati in cele 4 zile de Concerte Live cu muzica buna, Burgeri pe toate gusturile, petreceri cu Dj, tombole si premii in valoare totala de peste 2000 lei.

--Ziua 1 Joi ( 26.10.17 ) - Warm Up by Dj Sihe de la ora 19:00 iar de la ora 20:30 pe scena va urca #Trupa Za Band cu care ne distram pana seara tarziu dupa care continuam cu After Party by Dj Sihe si multe shot-uri si surprize din partea noastra. ( INTRARE LIBERA )
--Ziua 2 Vineri ( 27.10.17 ) - Warm Up by Dj Sihe de la ora 19:00 iar de la ora 20:30 pe scena va urca Trupa Soundbox cu care ne distram pana la miezul noptii dupa care continuam cu 2 Years of Warehouse Pub Party by Dj Sihe si multe shot-uri si surprize din partea noastra. ( INTRARE LIBERA )
--Ziua 3 Sambata ( 28.10.17 ) - Warm Up by Dj Sihe de la ora 19:00 iar de la ora 20:30 pe scena va urca #Trupa Showdown cu care ne distram pana seara tarziu dupa care continuam cu Halloween Party by Dj Sihe si multe shot-uri si surprize din partea noastra.
( INTRARE LIBERA )
--Ziua 4 Duminica ( 26.10.17 ) - Warm Up Dj de la ora 19:00 iar de la ora 20:30 pe scena va urca Trupa Unda cu care ne distram pana seara tarziu, intre timp vom face extragerea tombolei si vom anunta castigatorii celor 3 premii dupa care continuam cu After Party by Dj Sihe si multe shot-uri si surprize din partea noastra. ( INTRARE LIBERA )

Tombola - la fiecare burger comandat primiti un talon cu care va inscrieti la tombola Warehouse Pub Burger Fest, extragerea va avea loc duminica seara 29.10.2017 ( ultima zi din cadrul festivalului ) iar prezenta este obligatorie pentru validarea premiului.

Premile sunt :
* locul 1 - greutatea ta in bere ( nu conteaza cat de greu esti ) by Heineken Romania.
* locul 2 - un voucher in valoare de 300 lei
* locul 3 - un voucher in valoare de 150 lei

* Rezervările se fac la:
- 0773 843 726 ( în cazul în care linia este ocupată va rugam sa trimiteţi un SMS cu numele şi noi va vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor )
- mesaj pe pagina de facebook.
Parteneri ai acestui eveniment : Heineken , Zile si Nopti Brasov , WiGO

Contact

Organizator:

Warehouse Pub

Brașov, str. L. Blaga, nr. 6


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. L. Blaga, nr. 6

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe