Adaugă
Publicitate

actualizat

Prezentare

Teleferic MTB Challenge 2022
Data eveniment: 23 Iulie 2022, ora 10:30
Locatie: Brasov, Poiana Brasov, Hotel Teleferic

Cea mai cunoscută stațiune montană de la noi din țară! Cel mai frumos hotel din România! Cei mai buni cicliști la start! De departe cea mai frumoasă atmosferă de după cursă și cea mai bună mâncare și băutură – merg mână în mâna Atunci când partenerii noștri de încredere, Teleferic Grand Hotel și Husqvarna ne-au propus să organizăm un concurs de MTB în Poiana Brașov nu am stat nicio clipă pe gânduri. Ce poate fi mai plăcut decât să îmbini un weekend la munte cu familia cu o competiție de MTB în Poiana.
Pentru că vrem să oferim o șansă tuturor, am gândit trei probe diferite.

Tura scurtă, 16,5km – ai terminat, te bucuri de muzică, punctul de alimentare de la sosire și poze cu ai tăi.

Tura medie, 33km (2 x tură scurtă), ai terminat, stai puțin să-ți revii, te speli, povestești cum te-ai chinuit tu pe urcări, muzica, poze și mâncare.

Tura lungă, 49,5 km (3 x tura scurtă), încă nu ai terminat, mai ai, te chinui, înjuri (mai ales pe noi), te gândești la rudele noastre apropiate, însă, când treci linia de sosire te simți un EROU! Atenție, cursă lungă este destinată sportivilor profesioniști și amatorilor foarte bine antrenați.

Mai multe informatii:
https://www.roadgrandtour.ro/teleferic-challenge

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe