Adaugă
Publicitate

de la 10:30 Program complet

Competiţie & Sport

Piata Prundului - Unirii

50-60 lei. vezi detalii mai jos.

Imbunatățește Sesizează

1759 0

Prezentare

Sambata, 7 aprilie 2012, in jurul orei 10:30, are loc semimaratonul “Cetatea Brasovului”, cu plecare din Piata Unirii.

21 de km de traseu prin orasul vechi si pe potecile din jurul Brasovului asteapta sa fie strabatute in alergare de cat mai multa lume.

Categorii de varsta:

  • 16-22 ani
  • 23-39 ani
  • 40 + masculin si feminin.

Pret pentru participare:

  • 50 lei pana la data de 4 aprilie (incrierea online cu cardul pe aceasta pagina, primii 200 inscrisi primesc tricoul concursului)
  • 60 lei in ziua concursului (inscrierea la cortul organizatorului, kitul de participare nu cuprinde tricoul concursului)

Traseul competitiei: Startul si Sosirea se afla in Piata Unirii. START – Str pe Tocile – Pietrele lui Solomon – Drum forestier – Poiana Brasov – Crucurul Mare – Poiana Stehil – Saua Tampei –Serpentine Valea Cetatii – SOSIRE.

Toti pasionatii de miscare in natura, alergatori profesionisti si amatori din tara si din strainatate, sunt invitati sambata la linia de start a competitiei. Promovand un stil de viata activ si performanta personala, Semimaratonul „Intersport Brasov” provoaca participantii cu un traseu de 21 de kilometri prin orasul vechi si pe potecile din jurul Brasovului.

In calitate de sponsor principal al evenimentului, Intersport va oferi castigatorilor premii de 1.000 de euro constand in vouchere de cumparaturi si tricouri pentru participanti. In prezent, s-au inscris in competie peste 230 de persoane.

Informatii actualizate despre regulament, inscriere si traseu se gasesc pe pagina semimaratonului: www.semimaraton.ro


Running route 1375468 - powered by Runmap 

Etichete:

concurs , asociatie , competitie , Sport , Cetatea Brasovului , Piata Unirii , Seminaratonul Cetatea Brasovului

Contact

Loc de desfășurare:

Mai sus de Poarta Schei, la intersectia strazilor Capitan Ilie Birt si Prundului

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe