Adaugă
Publicitate

Prezentare

Vino si alearga alaturi de peste 1500 de participanti, pe cele mai frumoase poteci din jurul Brasovului, la a patra editie a Semimaraton Brasov.

In data de 4 aprilie 2015, in Piata Unirii din Brasov, asteptam cat mai multi sportivi profesionisti si amatori, din tara si din strainatate sa se bucure impreuna cu noi de miscarea in aer liber.  Si la cea de-a patra editie a  Semimaratonului Brasov, concurentii isi vor putea testa limitele la proba de Semimaraton de 21 km, la cea de Cros de 10 km si ca noutate la Cursa Populara de 4 km.  Traseul ii va purta pe concurenti pe stradutele cu iz medieval ale orasului vechi si pe potecile montane din jurul Brasovului.

Evenimentul este organizat de Asociatia Cetatea Brasovului. Detalii si multe alte informatii utile gasiti pe site-ul evenimentului: semimaraton.ro

Inscrierile se pot face online pana in 22 martie 2015 pe semimaraton.ro sau in seara de 3 aprilie 2015 si in dimineata concursului la standul special amenajat.

Organizator: Asociatia Cetatea Brasovului.

Contact

Organizator:

Asociația Cetatea Brașovului

Brașov, str. Prundului, nr. 8, ap. 4, cod postal 500123

0744 618 591


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Mai sus de Poarta Schei, la intersectia strazilor Capitan Ilie Birt si Prundului

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe